-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vengrų dainininkė Boggie pademonstravo, kaip vaizdo klipuose dirbtinai pagražinamos popžvaigždės

Vengrų dainininkė Boggie, kurios tikrasis vardas yra Csemer Boglarka, savo dainai „Nouveau Parfum“ sukūrė neįprastą ir ypač įdomų vaizdo klipą.
Vengrų dainininkė Boggie parodė, kaip dirbtinai pagražinamos popžvaigždės
Vengrų dainininkė Boggie parodė, kaip dirbtinai pagražinamos popžvaigždės / Stop kadras
Temos: 1 Grožis

Vaizdo klipo pradžioje matyti, kaip Boggie atrodo iš tikrųjų – be jokio makiažo, visiškai natūrali. Mergina yra su žemiškais trūkumais, kurie, regis, pasaulinio lygio žvaigždžių nekamuoja – juodi ratilai po akimis, šiek tiek paberta oda, truputį pasišiaušę plaukai... Trumpai tariant – eilinių moterų kasdienybė.

Tačiau garsiausių pasaulio dainininkių vaizdo klipuose nepamatysi jokio trūkumo, ir savo klipe Boggie pabandė atskleisti, kodėl. Ir tikrai ne todėl, kad garsenybės yra kažkuo tobulesnės už paprastas moteris... paprasčiausiai naudojamos specialios retušavimo programos.

VIDEO: Boggie dainos „Nouveau Parfum“ vaizdo klipas

Programa, kuri gražina Boggie jos vaizdo klipe, yra išgalvota, tačiau iš tikrųjų yra tokių programų, kurios gali išgauti tokius pačius efektus kaip rodoma vengrės vaizdo klipe: ir pašalinti apgamėlius, paploninti kaklą, pakeisti akių ar plaukų spalvą, pašviesinti dantis ar odą, pakeisti šukuoseną ar net padaryti makiažą.

Vaizdo klipo pabaigoje sunku patikėti, kad jame yra ta pati mergina kaip ir pradžioje – Boggie atrodo ne ką prasčiau nei pasaulinio lygio žvaigždės.

Prieš keletą mėnesių pasaulį buvo apskriejęs kitas panašios tematikos vaizdo klipas, kuriame parodoma, kaip paprasta mergina nuotraukų redagavimo programa paverčiama tikra gražuole.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius