Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vesternų mėgėjas Marijonas Mikutavičius: „Kartais namie užsitaisau pistoletą dujiniais arba garsiniais šoviniais ir šaudau“

Dainininkas Marijonas Mikutavičius „Žinių radijo“ laidoje „Ačiū, kad atėjote“ pirmadienį atskleidė vieną gėdingą, kaip jis pats sako, savo paslaptį.
Marijonas Mikutavičius
Marijonas Mikutavičius / TV3 nuotr.

„Aš turiu namie revolverį. Jis pritaikytas šaudyti dujiniais šoviniais arba garsiniais. Tai aš kartais jį užsitaisau ir namuose šaudau. Aš įsivaizduoju, kad įsėlinu į kambarį, ir ten yra kažkoks priešas, ir aš jį nušaunu“, – kalbėjo M.Mikutavičius.

„Tai yra baisu, aš sutinku, bet aš kartais tai darau, net nežinau kodėl. Kai pabandau įsivaizduoti save iš šono, tai siaubingai atrodo“, – besijuokdamas komentavo atlikėjas.

M.Mikutavičius papasakojo, kad revolverį jam labai seniai padovanojo gimtadienio proga draugai, žinodami, kad jis vesternų mėgėjas.  Revolveris ilgą laiką gulėjo nenaudojamas, ir visai neseniai M.Mikutavičius apie jį prisiminė. Sužinojęs, kad ir dujinius pistoletus reikia legalizuoti, M.Mikutavičius nuėjo susitvarkyti dokumentų. Policija, kaip jis sako, nekomentavo žinomo žmogaus atėjimo, bet žmonės, laukiantys savo eilės, netylėjo.

„Visa ta publika, kuri laukia, – įvairūs personažai. Atsimenu, kai ten atsisėdau tarp dviejų vyrų – vienas trumpai kirptas, su odine striuke, gerai sudėtas, pasižiūrėjo į mane ir taip: „ir tave persekioja!”. Aš šyptelėjau: „jo, jo....“ Nenorėjau leistis į kalbas. Tai jie galvoja:  „šitiems iš televizoriaus irgi nelengva – ginkluojasi...“ – juokėsi M.Mikutavičius.

Visą laidos „Ačiū, kad atėjote“ įrašą galite klausyti http://www.ziniuradijas.lt/epizodas/2014/02/10/aciu-kad-atejote/29887

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius