-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių paroda sostinėje: dizainerių kūryba ir garsių profesionalų patarimai

Savaitgalį Vilniaus Rotušė buria visus besiruošiančius ar tiesiog svajojančius apie vestuvių šventę. Čia vykstančioje vestuvių parodo galima išsamiai susipažinti ir su lietuviška vestuvine mada – specialioje salėje lankytojams paruošta dešimties dizainerių, vestuvinių suknelių ekspozicija, o kiti garsūs profesionalai dalija įvairiausius patarimus – nuo makiažo subtilybių iki stalo paruošimo.
Milita Daikerytė, Mantas Petruškevičius, Inga Budrienė, Egidijus Rainys
Milita Daikerytė, Mantas Petruškevičius, Inga Budrienė, Egidijus Rainys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Parodoje „Išteku.lt“ Lietuvos dizaineriai iš naujausių savo kolekcijų, atrinkę įspūdingiausias sukneles, labiausiai atspindinčias jų kūrybą, demonstravo susirinkusiems lankytojams.

Romantiškas, laisvai plazdančias ir itin elegantiškas sukneles pristato dizaineris Egidijus Rainys. Mados namai „Inži“ siūlo nėriniais ir jų aplikacijomis puoštas, prabangias vestuvines sukneles. Mėgstančioms modernumą, įdomias konstrukcijas ir netikėtus sprendimus patiks Laura Daili darbai, o vertinančioms jaukius mezginius – Indros Dovydėnaitės vestuvinėms skirti kūriniai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių parodos akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių parodos akimirka

Dizainerė Aurelija Beliakaitė būsimoms nuotakoms siūlo itin aiškių formų, tiesių siluetų ir minimalistinius drabužius. O mados namai „Vamp“ demonstruoja naujus modelius, kuriais perteiktas rafinuotumas, subtilumas, išraiškinga gracinga moters figūra. Taip pat čia galima rasti ir kitų dizainerių kurtų vestuvinių suknelių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių parodos akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Inga Budrienė

„Manome, kad vienoje vietoje pamačius ryškiausius Lietuvos dizainerių kūrinius, labai lengva suprasti, ko nori nuotaka ir kas jai iš tiesų patinka“, – džiaugėsi parodos organizatorė Rita Alksnienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių parodos akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių parodos akimirka

Vestuvių parodoje taip pat dalyvauja per šimtas įvairiausių su vestuvėmis susijusių paslaugų tiekėjų: fotografų, planuotojų, dekoratorių, floristų, pirotechnikos specialistų, viešbučių, restoranų ir dvarų atstovų, muzikantų, kurie atliks gyvus pasirodymus ir kitų. Jaunavedžiai daugiau praktinių patarimų įvairiais planavimo klausimais gali gauti nemokamuose seminaruose.

Rimvydas Širvinskas-Makalius čia kalba, kaip susiplanuoti medaus mėnesį, kuriam užteks net 100 Eur. Milita Daikerytė dalinasi nuotakos grožio patarimais, „Lapės vestuvės“ atstovai atskleidžia didžiausias planavimo klaidas, juvelyrikos namai „Fashion Gold“ padeda išsirinkti vestuvinius žiedus, „Nakutis photography“ fotografai atskleidžia gražiausių nuotraukų paslaptis, Mantas Petruškevičius kalba apie puošybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius