Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje scenoje su Natalija Bunke pasirodžiusi Ingrida Kolytė tikisi, kad tai – ne paskutinis kartas

Uostamiesčio popmuzikos gerbėjai prieš kelias dienas sulaukė ypatingo šou. Viename Klaipėdos naktinių klubų savo koncertą surengė Natalija Bunkė. Kartu su ja scenoje pasirodė Monika Šedžiuvienė ir buvusi „Naujų pupyčių“ narė Ingrida Kolytė. „Pop Ladies“ gerbėjai sukluso, gal Oksana Pikul palieka Natalijos suburtą grupę, prie kurios jungiasi I.Kolytė?
Natalija Bunkė, Ingrida Kolytė ir Monika Šedžiuvienė Klaipėdoje
Natalija Bunkė, Ingrida Kolytė ir Monika Šedžiuvienė Klaipėdoje / Koncerto organizatorių „Nesė Relax“ nuotr.

„Natalija Klaipėdoje surengė savo solinį koncertą be grupės. Pasiūlė man prisijungti ir aš sutikau. Turėjau savaitę išmokti dainų žodžius. Tikrai nebuvo jokių sunkumų, nes Natalijos dainos yra pakankamai žinomos, jas groja per radijo stotis“, – portalui Žmonės.lt pasakojo I.Kolytė.

Paklausta, ar tai buvo tik vienkartinis pasirodymas su N.Bunke, Ingrida nusijuokė: „Labai tikiuosi, kad ne. Man buvo malonu pasirodyti vienoje scenoje su Monika ir Natalija. O ar tapsiu nuolatine atlikėja, čia jau reikia Natalijos klausti, čia juk buvo jos solinis pasirodymas.“

Portalui Žmonės.lt I.Kolytė prisipažino po pasitraukimo iš grupės „Naujos pupytės“ nostalgijos scenai nejaučianti. „Kadangi dainavimas neužima daug laiko, tai kartas nuo karto visai nieko ir pakoncertuoti“, – prisipažino Ingrida, kuriai dainavimas yra gyvenimo malonumas ir vienas iš hobių.

Žmonės.lt primena, kad grupę „Naujos pupytės“ dainininkė paliko vasario mėnesį, ją pakeitė kita narė – Vita Jakutienė. Pasak grupės lyderės Oksanos Pikul, grupę Ingrida paliko dėl laiko trūkumo.

Luko Balandžio nuotr./Ingrida Kolytė
Luko Balandžio nuotr./Ingrida Kolytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius