Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vietnamo kovų menų pramokusi Evelina Anusauskaitė su Sasha Song kovos už Šiaulius

Šiais laikais dainininkai turi ne tik dainuoti, bet ir konkurentus įvairiomis priemonėmis įveikti. Kas stipresniu balsu, kas žavesiu, stiliumi, gandais ar išsišokimais. „Chorų karai“ nuo šio šeštadienio kvies į karštas muzikines kovas, kurių nugalėtoju liks tik vienas, tačiau šiuo titulu galės didžiuotis visas miestas.
D.Šavrovas ir E.Anusauskaitė
D.Šavrovas ir E.Anusauskaitė / TV3 nuotr.

Šeši miestai – Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys ir Marijampolė jau kuria specialius pasirodymus ir tikisi pavergti TV3 žiūrovų širdis. Prie septynių į naujojo projekto atrankas kvietusių atlikėjų prisideda septyniolikos tarptautinių konkursų laureatė Evelina Anusauskaitė. Ji kartu su Sasha Song atstovaus Šiauliams ir kovos už Saulės miesto garbę. „Eurovizijos“ dalyviui Evelina padės ne tik kerinčiu balsu ir įspūdinga atlikėjos patirtimi, bet ir stiprybe, kurią ugdo kartu su vietnamiečių kovų menais Nhiat Nam.

„Su Dima nuo pirmos pažinties minutės radom daug bendrų dalykų. Jie labai praverčia dirbant šiame naujame projekte. Labai džiaugiuosi, kad sutampa ne tik mūsų muzikiniai skoniai, bet ir idėjos, atsirinkti choristai ir laimė atradus tokį puikų kolektyvą. Šiek tiek baiminausi naujo dueto, tačiau jau dabar matau, kad žiūrime viena kryptim. Abu norėjome, kad mūsų komandoje būtų aktyvūs, įvairūs ir charizmatiški dainininkai“, – apie atrinktą Šiaulių chorą pasakoja „Chorų karų“ dalyvė Evelina.

Popoperoje, miuzikle, vaidybiniame filme, įvairiuose konkursuose, projektuose, šokių ir dainavimo lavinimo pamokose aktyviai dalyvaujanti Evelina ne tik dainuoja nuo mažumės, bet ir pati rašo lietuvių ir anglų kalbomis eiles bei kuria joms muziką. Džiazo dainavimą Lietuvos muzikos akademijoje studijuojanti mergina vokalo mokosi pas Edmundą Seilių ir jo žmoną Kristiną Zmailaitę.

„Šiame šou bus daug intrigos. Jau vien tai, kad mokytojai scenoje kovoja su savo mokiniais privers ir vienus, ir kitus pasitempti, parodyti tai, ką sugeba geriausiai“, – šypsosi TV3 projekto „Chorų karai“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius