Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Jakučinskaitė: „Vietoj savo vestuvių rinkčiausi kolekcijos pristatymą“

Dešimt metų vestuvines sukneles kurianti dizainerė Viktorija Jakučinskaitė (32) jaučiasi ne tik sėkminga, bet ir įvertinta.
Viktorija Jakučinskaitė
Viktorija Jakučinskaitė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Tiek romantiškų raukinių, nėrinių išsiilgusių nuotakų, kiek ji sulaukia, galėtų pavydėti bet koks drabužių kūrėjas. Tačiau dvi dukras – devynerių Ievą Mają ir penkerių Veroniką – su mylimu vyru Vitalijumi Jančenkovu (38) auginanti Viktorija savosios vestuvinės suknelės apsivilkti neskuba.

„Man niekada neatrodė svarbios mano pačios vestuvės. Kiekvienas mano kolekcijos pristatymas yra toks pats svarbus, kaip kam nors – vestuvės. Ir jei man leistų rinktis, vestuvės ar kolekcijos pristatymas, vis tiek išsirinkčiau pristatymą. Iki šiol visas savo vestuves „investavau“ į darbą“, – lyg pasiteisina dizainerė. Žinoma, ji kada nors apsivilks vestuvinę suknelę, galbūt – net labai greitai. Viktorija juokiasi, jai net dukra Ievutė sako: „Mama, gal tu jau tekėk, nes būsi sena ir negraži nuotaka.“ Bėda ta, kad per visą savo darbą ji tiek sukūrė vestuvinių suknelių, kad nė nenutuokia, kokia vilkėdama pati norėtų tekėti.

Interviu bei fotosesija – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius