Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Sutkutė prisipažino apie įkyrų gerbėją, siūliusį kailinius mainais į draugystę

TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ aiškinsis, kodėl gražios, garsios ir protingos moterys neretai įsimyli blogiukus, ir šie jas skriaudžia. Spaudoje nuolat pasirodo pranešimų apie įžymybių poras, pasukusias skirtingais keliais dėl nusivylimo, pažeminimo ar net smurto. Apie garsias, bet nelaimingas žvaigždes atvirai kalbės vyrų ir moterų santykių žinovė Vaiva Budraitytė.
Viktorija Sutkutė
Viktorija Sutkutė / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 Smurtas Draugystė

Eglė Jackaitė, likusi su kūdikiu ant rankų, Nijolė Pareigytė, apšmeižta dabar teisiamo buvusiojo Eugenijaus Ivanenkos, Marina Bui, po skyrybų likusi be šiuo metu teisiamo vyro ir be dukros, Renata Voitechovskaja, kurios pirmasis vyras atsidūrė už grotų, ir kitos žinomos moterys yra patyrusios, ką reiškia iš po kojų slystanti žemė ir sudužusios viltys dėl to, kad jas nuvylė mylimas žmogus. Paradoksalu, tačiau gražuolės vėl ir vėl sau į porą renkasi mačo tipo vyrukus, kenčia jų smurtą net ilgus metus.

„Man dažnai tenka šluostyti žinomoms moterims ašaras, joms viešumoje gėda prisipažinti, kad „štai aš, tokia graži, protinga ir garsi, įklimpau į visišką mėšlą“. Jos turi kam nors išsiverkti, todėl ateina pas mane,  – atviraus Vaiva. − Ar ji nežinojo už ko teka? –  retoriškai apie vieną žinomą moterį klaus V.Budraitytė. – Jeigu ji tiek metų kentėjo smurtą, kol pasiryžo skirtis, belieka džiaugtis tuo, kad apskritai liko gyva. Nes mano aštuonios klientės jau nebegyvos.“

Paklausta, kodėl moterys kenčia mylimųjų smurtą, Vaiva liūdnai pajuokaus: „Tokios moterys mąsto: „O ką aš darysiu be jo pinigų, juk nieko neturiu, tiktai silikonines krūtis, kurias man vyras padovanojo tūkstantis devyni šimtai kažkelintais metais...“

Tokie vyrai siekia garsių moterų dėmesio, nes tiesiog nori pasipuikuoti prieš draugus. O kai ji pastoja, pagimdo vaikelį ir tampa tiesiog paprasta moterim, kuriai reikia meilės ir šilumos, jie ir toliau sėdi baruose ir giriasi, kas jų žmona, bet į namus neskuba“, – apie garsių moterų siekiančius mačo kalbės V.Budraitytė.

Tituluota gražuolė ir dainininkė Viktorija Sutkutė dar nesutiko savo vienintelio, tačiau laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“ prisipažins: „Man irgi teko susidurti su tokio tipo vyrais. Vienas nuolat atakavo žinutėmis, siekė mano dėmesio, o negavęs mano atsako pasielgė labai komiškai: atsiuntė kailinių nuotrauką, siūlydamas juos nupirkti, jei aš būsiu jo. Bet man nereikia brangių kailinių iš vyro, kuris įsivaizduoja galintis moterį nusipirkti ir tuomet elgtis su ja kaip su daiktu.“

Dainininkė Natalija Bunkė savo naujausioje dainoje siunčia po velnių dainos lyrinį herojų. Ar kūrinys adresuotas dabar jau buvusiam jos vyrui Danieliui? Natalija kol kas taktiškai tyli ir neatkleidžia, kodėl ryžosi skyryboms.

Gražuolės ir blogiukai laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“ – jau pirmadienį 20.30 val. žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius