-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Matačiūnaitė: „Būtų malonu turėti artimą žmogų“ (papildyta sausio 29 d.)

Populiari, geidžiama, tačiau jau kurį laiką vieniša – taip dabar galima pristatyti dainininkę ir projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvę Viliją Matačiūnaitę (24). Mergina pagaliau viešai patvirtino, kad neturi draugo ir prasitarė nerandanti to vienintelio.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / V. Ovadnevo nuotr.

Vilija, pirmiausia pakalbėkime apie LNK projektą „Žvaigždžių duetai“. Šįmet ir vėl sutikai jame dalyvauti, nors sakoma, kad dukart į tą pačią upę nebrendama...

Pirmą kartą „Žvaigždžių duetuose“ dalyvavau prieš trejus metus. Manau, pauzė pakankama. Be to, į poras gavau puikų partnerį. Iš karto su Mantu (aktoriumi Mantu Stonkumi – red. past.) radome bendrą kalbą. Nors tiek buvęs mano bendražygis Ramūnas Rudokas, tiek naujasis yra aktoriai, tačiau jie labai skirtingi. Džiaugiuosi, kad su Mantu kartais net vienodai mąstome (šypteli).

Galima sakyti, kad atradai tobulą partnerį?

Būtų per drąsu vadinti jį tobulu, nes dar bendradarbiaujame per mažai laiko. Tačiau smagu, kad kol kas puikiai sutariame.

Turbūt Tau jau įprasta, kad žmonės greitai ima Tave poruoti su scenos partneriais. Galbūt sulauksime kalbų, kad ir su Mantu esate kiek daugiau nei bendražygiai... Ar tokie gandai neatbaido dalyvauti projektuose?

Tai man nekliudo. Nekreipiu dėmesio į gandus ir paskalas. Man svarbi tik esminė informacija, o į visokius plepalus stengiuosi nereaguoti.

Neseniai fotografai Tave užfiksavo su aktoriumi Jokūbu Bareikiu stebinčią krepšinį. Tau bus vis vien, jei žmonės ims apie judu ką nors kalbėti?

Niekas nepradės mūsų su Jokūbu poruoti. Juk reikia turėti nors šiek tiek padorumo! (Jokūbas yra vedęs – red. past.).

V. Ovadnevo nuotr./Vilija Matačiūnaitė ir Marius Jampolskis
V. Ovadnevo nuotr./Vilija Matačiūnaitė ir Marius Jampolskis

Žinai, Tu esi labai populiari tarp garsių vyrų. Paskutiniame „Žvaigždžių duetų“ filmavime buvai nufotografuota su Mariumi Jampolskiu. Turbūt nepaneigsi, kad jis tą vakarą apie Tave rėžė sparną...

Mes su Mariumi tiesiog labai gražiai sutariame, šauniai bendraujame. Susipažinome projekte „Lietuvos daina“, nuo tada ir palaikome ryšį. Be to, Marius padeda „Žvaigždžių duetų“ poroms paruošti numerius. Taip pat ir mums.

Vis dėlto gal iš jųdviejų išeitų nebloga pora?

Su Mariumi?! Nenorėčiau to komentuoti... Nesuprantu, kaip gali tokia mintis kilti. Mes su juo – tik gražiai bendraujantys kolegos.

O Tu šiuo metu ieškai vaikino?

(Susimąsto.) Tai gana asmeniška. Nežinau, ar galima tai pavadinti mylimojo paieškomis. Šiuo metu esu vieniša. Būtų malonu turėti artimą žmogų, tačiau kaip yra, taip yra...

Kodėl vis dėlto nėra to vienintelio?

Tiesiog nėra variantų. Gal mano reikalavimai per dideli. Kita vertus, gal ne reikalavimai esmė. Būna, kad žmonės arba patinka, arba ne. Dar neatsirado tas, kuris patiktų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius