Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Daugiau niekada nekalbėsiu apie asmeninį gyvenimą“ (papildyta sausio 1 d.)

„Šie metai – išskirtiniai, nes dar niekada mano gyvenime nebuvo tiek daug ir tokių įvairių įvykių“, – apžvelgdama besibaigiančius metus sako dainininkė V. Pilibaitytė-Mia. Žurnalo „Privatu + TV gidas“ kalbinta atlikėja teigė, kad daugiau nebebus tokia atvira ir nebekalbės apie asmeninį gyvenimą.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Vilija Pilibaitytė.
Gimimo data, vieta: 1983 07 19, Skuodo r. 27 m.
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina sūnų Matą.
Veikla: dainininkė, TV laidų vedėja.

Mia, papasakok plačiau, kokie Tau buvo 2010-ieji?

2010-ieji man buvo labai pamokantys. Daug ką sužinojau, patyriau. Galiu drąsiai pasakyti, kad paaugau kaip asmenybė, tapau išmintingesnė.

V. Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
V. Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Kas buvo svarbiausia ir įsimintiniausia?

Turbūt įdomiausia patirtis buvo dalyvavimas projekte „Chorų karai“. Supratau, ką reiškia dirbti dideliame žmonių kolektyve. Po „Chorų karų“ pradėjau dar labiau gerbti visus mokytojus.
Įsimintinos buvo ir šiųmetės kelionės. Neabejotinai labiausiai patiko viešnagė Amerikoje, Majamyje.

Kiek žinau, šie metai dar išsiskyrė ir tuo, jog kaip niekada daug laiko praleidai su savo sūnumi Matu...

Vaikas šiais metais man buvo pirmoje vietoje. Anksčiau kopiau karjeros laiptais ir buvau įsitikinusi, kad, jei taip nesielgsiu, nieko nepasieksiu. Tačiau šiemet šiek tiek atsikvėpiau ir pasakiau sau, kad šeima man svarbiau už viską. Dėl to jaučiuosi laimingesnė. Manau, jog padariau teisingą sprendimą!

Karjeros pradžioje Tave buvo galima vadinti skandaliste. Dabar šis titulas prie Tavęs nebelimpa. Kodėl pasikeitei?

Manau, kad suaugau (šypteli). Dabar, kai jaučiu, kad artėja skandalas, stengiuosi nuo jo bėgti kuo toliau. Iš anksto bandau užbėgti įvykiams už akių. Dabar prieš žengdama kiekvieną žingsnį, gerai pasvarstau.
Nors kita vertus, visi esame žmonės ir kartais paslystame. Tai žmogiška.

Nors nesi skandalistė, tačiau nuobodžia Tavęs taip pat nepavadinsi. 2010 metais stačia galva nėrei į naujus santykius, perdegei, išsiskyrei... Ko šios gyvenimiškos situacijos Tave išmokė?

Niekada nebūsiu nuobodi, nes iš esmės esu kitokia. Labai daug ko išmokau iš savo asmeninio gyvenimo, tačiau nenorėčiau detalizuoti. Jau ir taip buvo daug pasakyta spaudoje ir tik dabar, baigiantis metams, supratau, jog padariau klaidą. Todėl tvirtai apsisprendžiau: nuo 2011 metų daugiau niekada nekalbėsiu apie asmeninį gyvenimą.

Kaip manai, ar šis sprendimas pakeis Tavo gyvenimą?

Tikiu, kad tai man padės gyventi ramiau. Ar tai gali turėti įtakos mano populiarumui? Nemanau, kad išpopuliarėjau tik dėl skandalų. Be abejo, jie padeda staiga išgarsėti, tačiau nemanau, kad tai yra gerai. Neturėti ramybės ir gyventi ne sau, o visam pasauliui nelengva. Galbūt kai kurie skaitytojai dabar manys, kokio velnio aš ėjau į pramogų pasaulį. Bet kiekvienas renkamės savo kelią. Mano svajonė buvo dainuoti. Nemaniau, kad dėl to turėsiu paaukoti asmeninį gyvenimą.

Tai kodėl dažnai ryždavaisi atviroms išpažintims?

Kartais viešindavau asmeninį gyvenimą net to nesuprasdama, dariau klaidų, ėjau netinkamu keliu. Laimei, supratau, kad nebūtina atvirai deklaruoti savo privataus gyvenimo. Jei esi geidžiamas, tave mylės ir be asmeninio gyvenimo detalių.
Kai labai norėsiu atvirai išdėstyti asmeninius dalykus, parašysiu knygą arba pastatysiu filmą.

„Galiu mylėti amžinai, tačiau nesu įsitikinusi, kad pajėgsiu visą gyvenimą būti kartu. Vis dėlto labai norėčiau dar kartą prisiekti meilę...“

Įsivaizduokime situaciją: nusprendei, kad nebeviešinsi savo asmeninio gyvenimo, bet į vakarėlį ateini su nematytu vaikinu. Fotografai Tave įamžina, žurnalistai jaučia pareigą apie tai pranešti Tavo gerbėjams. Juk negali suvaldyti tokių dalykų, nes ne viskas nuo Tavęs priklauso...

Deja, tai tiesa. Labai mažai kas nuo manęs priklauso. Štai šįmet į TV3 vakarėlį atėjau su labai geru draugu, ir žiniasklaidos atstovai nusprendė, kad tai naujas mano mylimasis. Juokinga.

Kaip manai, ar 2011 metais sutiksi tą vienintelį?

Tokių dalykų negali suplanuoti. Neieškau to princo ant balto žirgo. Galbūt jis ir dabar kažkur yra. Santykiai yra neapibrėžtas dalykas.
Net kai žmonės susituokia, jie negali numatyti, kas jų laukia ateityje. Man keista, kai žmonės prie altoriaus sako: „Tave mylėsiu visą gyvenimą. Ligoje, skausme, laimėje ir nelaimėje...“ Juk kartais nesame tikri dėl savo jausmų, o ką kalbėti apie kitą žmogų...

Galime spėti, kad Tavo kitų vestuvių priesaikoje žodžių „ir skausme, ir varge“ nebus, tiesa?

Galiu mylėti amžinai, tačiau nesu įsitikinusi, kad pajėgsiu visą gyvenimą būti kartu. Vis dėlto labai norėčiau dar kartą prisiekti meilę...
Man atrodo, kad šią priesaiką sukūrė nepataisomas romantikas, kuris tik gerokai vėliau suprato, ką pasakė (juokiasi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius