-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilius Tarasovas: „Jūros šventės laukdavau vaikystėje, o dabar norisi bėgti iš miesto“

Penktadienį, liepos 29-ąją, Klaipėdą apima didysis Jūros šventės šurmulys – prasideda didieji renginiai ir koncertai, į kuriuos suplaukia minios iš visos Lietuvos. Tiesa, ne visi klaipėdiečiai labai džiaugiasi tokiu masiškumu. Nepatogumų dėl šurmulingos šventės pripažino patiriantis ir šįvakar su žmona Violeta koncertuosiantis Vilius Tarasovas.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Vaikystėje Jūros šventė buvo labai laukiama, mieste vykdavo didžiuliai paradai, per miestą laipiodavo visokios raganos, vandeniai, būdavo daugiau įvairių atrakcijų. Dabar atsigręžta į „naujas“ pramogas, na, ir vyksta koncertai. Anksčiau, būdamas vaikas, labai laukdavau Jūros šventės, o dabar net ir šią minutę pradedu nervintis, nes mieste kamščiai panašūs kaip Vilniuje“, – sakė dainininkas. V.Tarasovo teigimu, automobilių spūstys ir žmonių grūstys klaipėdiečių nedžiugina.

„Aš tik svajoju ir galvoju, kur čia greičiau po koncerto mauti, išvažiuoti kažkur kitur, kol tas šurmulys mieste. O vaikystėje būdavo labai smagu, tad ir šventė man asocijuojasi pirmiausia su vaikyste“, – pripažino V.Tarasovas. Jo teigimu, tarp šventės lankytojų nei jis, nei Violeta Tarasovienė nesisukios. „Tikrai ne, – paklaustas, ar su vaikais užsuks pasižmonėti, kategoriškas buvo atlikėjas. – Mes su žmona išvažiuojame iš Jūros šventės kitur, o vaikai su močiutėmis kur kas ramiau ir patogiau jausis miesto šventėje nei keliaudami su mumis.“

Violeta ir Vilius Tarasovai penktadienį 21–23 val. su daugybe kitų atlikėjų pasirodys Kruizinių laivų terminale – „Vėjų saloje“.

Per tris dienas – nuo penktadienio iki sekmadienio – Klaipėdoje turėtų įvykti daugiau nei 120 renginių, tarp kurių bus 60 koncertų, 20 sportinių pramogų, 7 parodos ir t.t. Itin daug liepos 29–31 dienomis į šventę susirinks tautodailės ir meno dirbinių mugės prekybininkų – jiems paruošta netoli 590 vietų.

Visą Jūros šventės programą rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius