Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus vyrų mados savaitės uždarymo svečiai paatviravo, kiek laiko jiems reikia pasipuošti

Sekmadienio vakarą būrys žinomų žmonių susirinko į Vilniuje esantį kultūros barą „Kablys“ – dalyvavo Vyrų mados savaitės uždaryme. Vakarui visi iki vieno stengėsi pasipuošti kuo įmantriau, o garsūs vyrai, bendraudami su 15min, atskleidė, kiek laiko besipuošdami užtruko.
Vyrų mados savaitės uždarymo svečiai
Vyrų mados savaitės uždarymo svečiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vyrų mados savaitės uždarymas Vilniuje vyko sekmadienio vakarą. Šventės metu išdalinti septyni apdovanojimai stilingiausiems Lietuvos vyrams, taip pat publika mėgavosi skirtingais muzikantų pasirodymais.

Į šį renginį atvyko gausus madai neabejingų žinomų žmonių būrys. Vakaro nepraleido „Beissoul & Einius“, Laimutė Užkuraitienė, Donatas Montvydas, Baiba Skurstene-Serdiukė, Mantas Petruškevičius, Asta Valentaitė, Gabrielius Vagelis, Ieva Stasiulevičiūtė ir daugelis kitų įžymybių.

Prie sienelės papozavusių vyrų 15min paklausinėjo apie jų stilių ir paprašė atskleisti paslaptį, kiek gi laiko jiems užtrunka pasipuošti tokiam stilingam renginiui.

Antai dainininkas Artūras Žabas-Beissoul atviravo, kad šventei pasipuošė pats, ir ilgai netruko.

„Kažkas gal galėtų pagalvoti, kad ruošiuosi valandą ar net kelias. Bet pasakysiu tiesą: man visada reikia tik trijų ar penkių minučių. Visada. Tiesiog visada žinau, kokių akcentų man reikia vienam ar kitam vakarui, ir daugiau nebereikia nieko. Štai ir paslaptis“, – kalbėjo.

Jis nuolat traukia dėmesį dėl savo aprangos. Iš kur gauna tokių originalių drabužių? „Kai kuriuos dalykus man atveža draugai – pamato kur Londone ar Berlyne, pagalvoja, kad man tiktų... Dažniausiai tai būna tie „oversized“ drabužiai, tokie beisouliški. O dažniausiai viską pasisiuvu pats. Na, nebent jau nieko nebegaliu pats. Tada man padeda dizainerė Diana Paukštytė“, – sakė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Beissoul ir Einius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Beissoul ir Einius

Donatas Montvydas atskleidė, kad jam pasipuošti padėjo stilistai Liucija Kvašytė ir Marius Stanevičius. Kiek jis laiko skiria savo išvaizdai? Neslėpė, kad daug: „Dabar tai – visumos reikalas. Plaukai, veidas sausas ar drėgnas, nagai... Svarbu detalės. Aš esu pedantas, man tos detalės labai svarbios. Nuo batų iki viso kito. Dėl to aišku, kad tas reikalauja daug laiko. Bet man tai – saviraiška. Gali save realizuoti per muziką, gali per drabužius. Man tai pradeda patikti. Kartu su mano stilistu Mariumi mes diskutuojame, apžvelgiame, kokios bus kitų metų mados, kokie bus man reikalingi sprendimai. Jaučiu, kad tai mane tik papildo.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Montvydas

Mantas Petruškevičius nuolat išsiskiria elegancija, ir visada kliaujasi tik paties stiliaus pojūčiu.

„Šiandien tikrai buvo galvos skausmo, kaip pasipuošti. Vakar buvo „Lietuvos garbė“... Pastebėjau, kad su laiku vis labiau tingiu ruoštis ir puoštis. Mano toks stilius, kad kas po ranka papuola, tą ir miksuoju. Niekad labai negalvoju, pasiūlau ir kitiems negalvoti. Pas mane – moderni klasika. Neturiu konkretaus savo stiliaus, nelabai ir noriu turėti. Nelabai noriu, kad kažkas mane pavadintų stilingiausiu. Man tai ne prie širdies. Ko niekad nenešiočiau? Moteriškų drabužių“, – juokėsi.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius

O renginių organizatorius Alkas Paltarokas kalbėjo, kad besiruošdamas netruko: „Žinoma, ruošiuosi žymiai trumpiau nei Gerda... Įprastai aš planuoju, ką rengsiuos. Iš anksto numatau, ką su kuo derinsiu, kaip noriu atrodyti. Todėl pasiruošimas pasirodymui viešumoje man užtrunka maždaug 15 minučių. Aišku, jeigu nežinau, kaip noriu atrodyti, tada viskas trunka ilgiau... Tada skambinu Marijai Palaikytei, mes užsišnekame apie tendencijas ir užtrunkame. Manau, kad pats turiu skonį, be to, domiuosi madomis. Man nesudėtinga pasipuošti pačiam. Nebent kalbame apie škotišką kostiumą – norint jį apsivilkti, jau reikia pagalbos.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Alkas Paltarokas su mylimąja Gerda
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Alkas Paltarokas su mylimąja Gerda

Dėmesį savo įvaizdžiu sekmadienį traukė ir Sigitas Praspaliauskas.

„Šiandien buvau panikoje – nežinojau, ką apsirengti, porąsyk persirengiau... Neturiu labai daug drabužių, bet moku juos derinti tarpusavy. Galite tai pastebėti – turiu porą kostiumų, kartais užsivelku kelnes, kartais švarką, pagyvinu aksesuarais ir tiek. Šiandien pasirinkau šaliką ir blizgius batraiščius. O labiausiai mėgsti seges, šalikus, spalvotą šilką“, – juokėsi jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sigitas Praspaliauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sigitas Praspaliauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius