Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta ir Vilius Tarasovai: „Mūsų meilė vis dar liepsnoja“ (papildyta gruodžio 18 d.)

Ar gali žmogus ilgainiui savo antrąją pusę tik dar labiau mylėti ir branginti? Ar gali poros santykiai po ketverių metų būti tokie pat žaismingi, kaip ir pažinties pradžioje? Į abu šiuos klausimus Violeta (36) ir Vilius (31) Tarasovai neabejotinai atsakytų TAIP.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / Žurnalo "Privatu" viršelis
Temos: 1 Meilė

Pirmiausia pakalbėkime apie tai, kas ilgą laiką daugeliui nedavė ramybės, – galimą Violetos nėštumą. Buvo jis, yra ar tai tik pramanas?

Vilius: Violeta nesilaukia – tiesiog daugiau pavalgė (šypteli). Žinoma, juokais taip sakau. Tiesiog buvo etapas, kai ji neatsisakydavo įvairių skanėstų, o dabar nusprendė susiimti. Pirmiausia atsisakė pyragų ir pradėjo sportuoti. Be to, kartais nuotraukose viskas atrodo kiek kitaip, daug ką lemia tinkamas rakursas. Matyt, daug kam norisi, kad turėtume dar vieną vaikelį.

LaDore fotostudija/Violeta ir Vilius Tarasovai
LaDore fotostudija/Violeta ir Vilius Tarasovai

Suprantama, juk esate viena iš gražiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų. Žmonės laukia naujienų iš jųdviejų gyvenimo...

Violeta: Taip, žmonės nori, kad būtų ką apie mus paskaityti (šypteli).
Vilius: Tačiau mes šiuo atveju ganėtinai neįdomūs. Mūsų gyvenime viskas stabilu: gerai, draugiškai gyvename, nesipykstame, nesiveliame į skandalus, vienas kitam negrasiname skyrybomis, namo grįžtame kartu, bučiuojamės, mylimės... Viskas puiku!

Bet ar nenusibostate vienas kitam?

Violeta: Man atrodo, kad mes nusibostame ne vienas kitam, o žmonėms, kurie mus nuolat mato kartu (juokiasi).
Vilius: Esame tokia pora, kuri gali nuolatos būti drauge. Ir poilsiaujame, ir sportuojame kartu. Mums nesinori būti atskirai ar vienam nuo kito pailsėti. Išsiskiriame tik trumpam, kai Violeta būna grožio salone (šypteli).

Jūsų draugystės pradžioje buvo skeptikų, maniusių, jog jūsų meilė ilgai neliepsnos. Tačiau, panašu, viskas yra priešingai...

Violeta: Niekada netikėjau ir netikiu jokiais horoskopais, astrologų pranašystėmis. Manau, tai nesąmonė.
Vilius: Juk iš pradžių visi burtininkai teigė, kad greitai išsiskirsime. Tačiau dabar sako, jog ilgai būsime kartu, susilauksime sūnaus, nes esame stipri ir darni šeima. Mes nevertiname rimtai tokių pranašysčių.

LaDore fotostudija/Violeta ir Vilius Tarasovai
LaDore fotostudija/Violeta ir Vilius Tarasovai

Per šio viršelio fotosesiją pastebėjau, jog vienas į kitą vis dar žiūrite kaip beprotiškai įsimylėję paaugliai, išdykaujate...

Violeta: Ne, mes tik prieš objektyvą taip elgiamės (juokiasi).

Tikrai vaidinote? O gal iš tiesų vis dar skraidote padebesiais?

Vilius: Mes ir namuose tokie patys. Gaudome vienas kitą po kambarius, išdykaujame. Taigi, fotosesijos metu elgėmės natūraliai. Esame pora, kurios meilė vis dar liepsnoja. Ir nesigėdijame tai sakyti garsiai.

Tai gal ir barnių Jūsų namuose nebūna?

Violeta: Aišku, kad pykstamės! Dažniausiai dėl smulkmenų...
Vilius: Abudu esame skardžiabalsiai. Kartais kai sušunkame, kaimynams turbūt atrodo, kad kažkas tikrai baisaus pas mus vyksta. Tiesa, lėkščių nedaužome. Mūsų santykių aiškinimosi metodas itin paprastas: labai daug kalbamės. Tol, kol galutinai viską išsiaiškiname.
Violeta: Būna, kad ir dvi ar tris dienas apie tą patį šnekamės, kol nelieka jokių klaustukų.

Violeta per fotosesiją pajuokavo apie dar vieną vaiką. Norėtumėte ar kol kas esate linkę palaukti?

Vilius: Bus taip pat, kaip ir su Gabriele. Tada nusprendėme, kad norime vaiko, ir jis gimė. Kita atžala ateis į šį pasaulį tada, kai abu nuspręsime. Aplinkiniai labai mus spaudžia, tačiau mes darysime ir elgsimės taip, kaip patys norime.

Klaipėdoje gyvenate bute. Ar nerezgate minčių kraustytis į nuosavą namą, pavyzdžiui, Vilniuje?

Violeta: Kad Vilniuje mes irgi turime butą. O Klaipėdoje mūsų būstas labai didelis. Pavargstu, kol jį sutvarkau. Vis tik 105 kvadratiniai metrai... Ką jau kalbėti apie namą.
Vilius: Mūsų butas Klaipėdoje ne tik didelis, bet ir geroje vietoje. Gyvename pačiame centre. Visas reikiamas vietas lengvai pasiekiame pėsčiomis. Tai didelis privalumas, ypač turint mažą vaiką. O gyvenant name kiek atokiau nuo centro jaustumeis tarsi nuo visko atitrūkęs. Vienintelė pramoga būtų nuosavame kieme kepti šašlykus. Tačiau tam mes turime sodą.
Violeta: Taigi, jeigu pirksime namą, tik miesto centre!

„Gerai, draugiškai gyvename, nesipykstame, nesiveliame į skandalus, vienas kitam negrasiname skyrybomis, namo grįžtame kartu, bučiuojamės, mylimės... Viskas puiku!“

Nors dabar beveik niekas nebeleidžia muzikinių albumų, tačiau judu nusprendėte plaukti prieš srovę – iš karto po Naujųjų pasirodys pirmoji bendra Jūsų kompaktinė plokštelė. Kas paskatino tokiam žingsniui?

Vilius: Juk mes buržujai (juokiasi).
Violeta: Nemanau, kad tai per drąsu. Mums reikia išleisti albumą, parodyti, ką per tam tikrą laikotarpį nuveikėme.
Vilius: Beje, visi stebisi, kad tai pirmasis mūsų albumas. Tačiau taip išėjo natūraliai, nes neforsavome. Iš viso albume bus 4 ar 5 senos ir 7 naujos dainos. Simboliška, tačiau albumas prekyboje pasirodys netrukus po 4 mūsų draugystės metinių.

Apibendrindamas mūsų pokalbį, galėčiau pasakyti taip: esate patenkinti ne tik muzikiniu, bet ir asmeniniu savo gyvenimu, tiesa?

Violeta: Būčiau kur kas laimingesnė, jei šokčiau projekte „Šok su žvaigžde“ (juokiasi). Bet manęs neleidžia... Žinoma, aš juokauju.
Vilius:
Kvietė ir mane vieną, ir mus drauge, tačiau atsisakėme.
Violeta: Man patinka šokti, bet dabar nesigailiu, kad nėjau į jokį projektą. Tie šou yra ne šokių, o plepalų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius