-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė Naujųjų išvakarėse susižadėjo su mylimuoju

Kadaise populiari manekenė ir televizijos laidų vedėja Violeta Repčenkaitė 2017-uosius pasitiko itin laiminga: Naujų metų išvakarėse jai pasipiršo mylimasis.
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu / Asmeninio albumo nuotr.

Sužadėtuvių žiedu užsienietis mylimasis V.Repčenkaitės ranką papuošė gruodžio 31-ąją, pasitinkant 2017-uosius metus. Džiugią žinią Violeta pirmiausia pranešė „Facebook“ tinkle, jausminga nuotrauka pasidalijo ir su 15min.

„Ir aš pasakiau taip! Laimingų Naujųjų, mielieji! Linkiu išlikti laimingiems ir sveikiems, ir kad jūsų namai būtų pilni džiaugsmo ir meilės... Taip! Taip! Taip! Laimingų Naujųjų, mielieji! Daug meilės ir šviesos visiems“, – čia rašė ji.

Po pranešimu apie džiugią naujieną tučtuojau pasipylė Violetos bičiulių sveikinimai: šie it vienas kartojo labai besidžiaugiantys tokiais jos gyvenimo pokyčiais.

15min primena, kad šiuo metu V.Repčenkaitė šiuo metu gyvena svetur. Laidai „Nuo... Iki...“ ji pasakojo, kad po išgyventų dviejų skyrybų ir susilaukusi dviejų atžalų sielos ramybę pagaliau atrado toli nuo smalsių lietuvaičių akių, Maltoje, kurioje apsigyveno ne tam, kad mėgautųsi visada geru oru ir Viduržemio jūra, o tam, kad pasinertų į moteriškumo mokymus ir taptų tokia moterimi, kuri it medus prie savęs trauktų gerus vyrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius