-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Violeta Tarasovienė ryžosi tapti mokytoja

Projekto „The Voice of...“, pasklidusio po kelias dešimtis pasaulio šalių, lietuviškojoje formato versijoje „Lietuvos balsas“, kurį po Naujųjų rodys LNK, mokytojų vietos pamažu pildosi. Kartu su Jurgiu ir Erica Didžiuliais, užimančiais dvigubą kėdę, į savo komandą mokinius rinksis bei vokalines jų galimybes tobulins ne kartą geriausia metų atlikėja pripažinta dainininkė, dėl kurios talento abejonių nekyla net didžiausiems skeptikams – Violeta Tarasovienė.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / LNK nuotr.

Projekte „The Voice of...“ viena iš keturių mokytojų kėdžių visuomet skiriama atlikėjai, kuri savo moterišku trapumu ir kartu su juo puikiai derančiu stipriu vokalu yra pavergusi publiką ne tik toje šalyje, bet dažnai ir už jos ribų. Todėl ukrainietiškame „The Voice of...“ vokalo lyderės vietą užėmė 2004-aisiais „Euroviziją“ laimėjusi Ruslana, o amerikietiškajame šou – pati pasaulinės popscenos ikona Christina Aguilera.

„Ieškojome atlikėjos, kuri būtų stipri ne tik savo vokalinėmis galimybėmis, bet ir kaip asmenybė – turinti didelį bagažą sceninės patirties ir gebanti atrasti raktą į kiekvieno klausytojo širdį. Būtent tokia ir yra Violeta, kurią projekte „Lietuvos balsas” išvysime ir naujame – mokytojos – amplua. Labai džiaugiamės, kad ji sutiko pasidalinti savo vokalo ir scenos paslaptimis ir kaip nuoširdi draugė lydės savo komandos narius iki pat finalo“, – teigė „Lietuvos balsą“ prodiusuojančių kūrybos namų „ELITAZ“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pati Violeta Tarasovienė svarbiausiu mokytojos darbu pirmiausia įvardija dalyvių vokalo tobulinimą. Pasak jos, scenos meno gali išmokti kiekvienas, tačiau talentą dainuoti turi ne visi ir norisi jį atskleisti pirmiausia. Taigi natūralu, kad ir mokinius sau ji rinksis tik pagal vokalą.

„Jei taip nutiks, kad du mano mokiniai turės panašaus tembro ir stiprumo balsus, rinksiuosi tą, kuris bus kūrybiškesnis, originalesnis, nebijos savaip interpretuoti“, – aiškina charizmatiškoji atlikėja.

Projekto „The Voice of...“ kūrėjų olandų laidas stebėjusi dainininkė sakė buvusi sužavėta dalyvių vokalinių sugebėjimų.

„Iš tiesų išgirsti balsą ir netenki amo, kaip žmogus puikiai dainuoja. Aš tikiuosi, kad ir atrankų metu atsiras tokių, kurie privers mane taip pat maloniai nustebti“, – apie savo  lūkesčius pasakoja Violeta.

Patekti į atrankas paprasta. Reikia tiesiog užpildyti anketą http://lietuvosbalsas.lnk.lt/ ir pasinaudoti unikaliu balso testu – balso įrašymo programa, įvertinančia balsą balais. Registruotis ir siųsti įrašus dar galima iki lapkričio 27 dienos, kuomet vyks pirmosios atrankos.

Jose dalyviai bus atrenkami pirmajam projekto etapui, kur sau mokinius rinksis iš viso keturi mokytojai, ryškiausios mūsų šalies scenos žvaigždės. Pasak „Lietuvos balso“ vedėjo Vytauto Rumšo, Didžiojoje Britanijoje viena iš mokytojų bus neseniai išpopuliarėjusi Jessie J, kalbama, jog į mokytojų vietas pretenduoja ir lyriškoji Adele bei nutrūtgalviškasis Robbie Williamsas, Vokietijoje mokytojų kėdes užims jau tris dešimtmečius scenai atidavusi Nena, o Australijoje – BRIT, MTV ir „Grammy“ apdovanojimus pelnęs Sealas.

„Be to, gali būti, kad kažkuri iš šių žvaigždžių, o gal net keletas atvyks ir į „Lietuvos balsą“ kartu pasirodyti scenoje su mūsų talentais ir jų mokytojais“, – atskleidžia projekto vedėjas.

Neabejotinai ir Lietuvoje, šalia Violetos bei Jurgio su Erica, likusias mokytojų kėdes užims ne mažiau balsingi ir charizmatiški mūsų šalies atlikėjai. Nepraleiskite progos tapti vienu iš tų, kuriems nusišypsos laimė mokytis kartu su ryškiausiomis mūsų šalies scenos žvaigždėmis ir laimėti pagrindinį prizą – kontraktą su didžiausia pasaulyje muzikos įrašų kompanija „Universal Music“! Muzikaliausias ir didžiausias visų laikų muzikinis šou „Lietuvos balsas” – jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius