Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violetą Vosylę laidoje „Super L.T.“ pakeitė pigesnė žvaigždutė

Dėl kol kas nežinomų priežasčių laidų vedėja Violeta Vosylė traukiasi iš „Lietuvos ryto“ televizijos projekto „Super L.T.“. Bet gera vieta ilgai tuščia nebūna. Šalia laidos vedėjo Jogailos Morkūno jau stovi kita gražuolė – grupės „Pinup Girls“ dainininkė Ieva Ambrazaitė.
Grupės „Pinup Girls“ dainininkė Ieva Ambrazaitė
Grupės „Pinup Girls“ dainininkė Ieva Ambrazaitė / "Gyva muzika" nuotr.

Televizijos užkulisiuose kalbama, kad V.Vosylė darbo neteko dėl „Lietuvos ryto“ televizijos sunkios finansinės padėties. Tačiau televizijos eteris netrukus priviliojo prasimušti į dienos šviesą siekiančias žvaigždes.

„Vesti televizijos laidą buvo senas mano troškimas. Dar vaikystėje svajodavau, kad stoviu prieš kameras ir pristatau reportažus. Vis dar negaliu patikėti, kad dabar tai jau tapo realybe“, – sako trečiadienį pirmą kartą laidos vedėjos darbą išbandžiusi dainininkė I.Ambrazaitė.

Iš pradžių mergina galvojo, kad prieš kameras nesijaudins. Manė, kad nėra sunku rišliai ir įdomiai pristatinėti reportažus. Tačiau viskas buvo priešingai.

"Super LT" nuotr./Violeta Vosylė ir Jogaila Morkūnas
Violeta Vosylė ir Jogaila Morkūnas

„Kinkos“ drebėjo. Nežinojau, kaip stovėti, į kokią kamerą žiūrėti. Laimė, šalia manęs buvo tikras eterio vilkas Jogaila. Jis ir pagelbėjo, ir patarė. Turiu pripažinti, kad jis bene maloniausias greitakalbis, kurį man teko gyvenime sutikti“, – akimi mirkteli I. Ambrazaitė.

Neseniai Ieva sukėlė skandalą, pareikšdama, kad buvusios grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Neli darbą viename sostinės klube gavo per lovą. Įdomu, ar ir pati Ieva karjeros televizijoje siekė tokiu pačiu principu?

„Kaip čia tiksliau pasakius. Prie lovos teko prieiti, bet nereikėjo joje gulėti. Tik patikrinau, ar gražiai paklota, ar patalai minkšti“, – nuo tiesaus atsakymo išsisukinėja I. Ambrazaitė.

Kol kas susitarta, jog „Pinup Girls“ dainininkė drauge su J. Morkūnu ves tris „Super L.T.“ laidas. Apie tolimesnius planus kol kas Ieva kalbėti atsisako.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius