Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Virtuvės mitų griovėjai“ pristatė receptų žurnalą ir paskelbė, kad griauti mitų vyks į Italiją

Pirmadienį „Virtuvės mitų griovėjų“ trijulei tapo įsimintina diena. Vilniuje įsikūrusio restorano „Stebuklai“ terasoje Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius pristatė septynias tonas sveriantį stebuklą.
Ali Gadžijevas, Alfas Ivanauskas ir Martynas Praškevičius
Ali Gadžijevas, Martynas Praškevičius ir Alfas Ivanauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Taip žaismingai virtuvės šefai apibūdino savo pirmąjį kulinarinį žurnalą „Vasara pagal virtuvės mitų griovėjus“.

„Jis sveria tik 700 gramų, tačiau jo pagaminome 7 tonas, kad visi žmonės pasitenkintų“, – susirinkusiems leidinį pristatė Alfas.

Knygoje yra pateikta daugiau nei 150 karštųjų patiekalų, užkandžių, desertų, sriubų ir kitų receptų. Jie tiks ir patiks ne tik suagusiems, bet ir vaikams. „Mes norime šviesti ir edukuoti žmones, kad maisto gaminimas gali būti šventė“, – tikino A.Ivanauskas.

Tad paklausę tokių kalbų, renginio dalyviai mielai čiupo knygas ir čia pat vietoje jos vartė, diskutavo, net planavo, ką reikės gaminti.

Kulinarinio žurnalo pristayme dalyvavo aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis su sužadėtine Eva Saikovska, kostiumo dizainerė ir tapytoja Agnė Jagelavičiūtė, mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė, butiko „Boho Chic“ savininkas Saulius Ivanauskas, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson, TV3 viešųjų ryšių ir rinkodaros direktorė Rima Olberkytė-Stankus su šeima, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Tačiau žurnalas yra žurnalas. Mes norime paskelbti, kad paliekame Lietuvą. Rytoj išvykstame. Mėnesį nebus jokių vakarėlių, galėsite nuo mūsų pailsėti. Mes vykstame griauti mitų į Italiją. Norime įrodyti, kad Italija ne tik macarelos, pastos ir picos šalis“, – svečiams žinią apie dar vieną kelionę nuotaikingai paskelbė Alfas ir pristatė automobilį, kuriuo vyks į Italiją. Kompanija keliaus „Audi“ automobiliu. 

Kaip vėliau Žmonės.lt pasakojo Alfas, antradienį į kelionę leisis tik jis ir Ali, Martynas prie kolegų prisijungs vėliau.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius