Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visockaitė „Tu gali šokti?“ premjeroje nesuvaldė ašarų

Jau šio sekmadienio vakarą TV3 šokių projekto „Tu gali šokti?“ laidoje paaiškės pirmasis laimingųjų dvidešimtukas, kuris keliaus į tolesnį etapą.
Eglė Visockaitė
Eglė Visockaitė / TV3 nuotr.

„Teisėjams teks nelengva užduotis iš minios šokėjų išrinkti vos dvidešimt geriausiųjų, kurie tęs kovą tolesniuose etapuose. Svarbu atsiminti, kad tai dar ne šokių projekto finalininkai. Kol kas visi susirinkusieji kovoja dėl auksinio bilieto, kuris atvers duris į varginančias treniruotes su garsiausiais Lietuvos choreografais“, – sako šį sekmadienį 20 val. prasidėsiančio TV3 projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Kai kuriems dalyviams teisėjai Eglė Visockaitė, Vaidotas Martinaitis ir Nerijus Juška iš karto po pasirodymo dovanos auksinius bilietus, kitiems, sukėlusiems susidomėjimą, teks paplušėti vakarinėje choreografijos pamokoje, o treti, nuvylę savo pasirodymu, keliaus namo ir projekte galės dalyvauti tik kitais metais.

„Su projekto dalyviais, kuriuos teisėjai siųs pasimokyti, dirbs garsiausi choreografai. Valanda. Tiek laiko reikės, kad dalyviai išmoktų įvairių stilių šokių judesių, o tada dar keli laimingieji namo važiuos rankose laikydami auksinius bilietus, kitiems, deja, bet laimę teks bandyti kitą kartą“, – pasakoja projekto prodiuseris Samas.

Pirmuosius „Tu gali šokti?“ dalyvių džiaugsmus ir nusivylimus stebės ne tik teisėjai, o ir laidos vedėjas Leonardas Pobedonoscevas-Leo.

„Pirmąjį atrankų etapą vaizdžiai galima palyginti su egzaminu. Užkulisiuose besitreniruojantys šokėjai prieš pasirodymą jaudinasi ir krūpčioja nuo kiekvieno garsiau ištarto teisėjų žodžio“, – sako Leo.

Nuo to, kaip dalyviai pasirodys – ar sužavės teisėjus ir įtiks juos stebintiems choreografams, priklausys tolesnė šokėjų karjera.

Po pirmųjų šokėjų pasirodymų teisėjai ne tik verkia, bet ir pritrūksta žodžių. Štai N.Juška po kaunietės hiphopo šokio pritrūko komentarų, nes tokių judesių jis nesupranta.

„Nesuprantu šio jaunimo gatvės stiliaus šokio. Man jis nėra prie širdies“, – sakys primarijus N.Juška.

Pirmoje laidoje dėl teisės varžytis toliau kovos ne tik tautinių šokių atstovai, gatvės šokių šokėjai, Michaelo Jacksono gerbėjai ir tiesiog elegantiškai ant galvos stovintys breikeriai.

„Lietuviai ne tik gali, bet ir moka šokti“, – pirmosios atrankos rezultatus reziumuos E.Visockaitė, per pasirodymus nesuvaldžiusi ašarų.

„Tu gali šokti?“ premjera – jau šį sekmadienį, balandžio 11 dieną, 20 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius