Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė ryžosi riebalų šalinimo operacijai

Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“ Vitai Jakutienei ir Skaistei Steikūnaitei praėjusį antradienį buvo atliktos lazerinės lipolizės operacijos. Vitai buvo pašalinti riebalai nuo šonų, o Skaistei – nuo šonų ir nuo kojų. Operacijos praėjo sėkmingai, jau tą pačią dieną merginos buvo išleistos namo, o praėjus dviem dienoms po operacijos jos kartu su grupe „Naujos pupytės“ dalyvavo filmavimuose.
Skaistė Steikūnaitė ant operacinio stalo
Skaistė Steikūnaitė ant operacinės stalo / Asmeninio albumo nuotr.

„Esame mamos. Po nėštumo, kaip ir dauguma jaunųjų mamyčių, priaugome svorio, todėl teko laikytis įvairių dietų, kad susigrąžintume anksčiau turėtas figūras. Nors nepageidaujamų kilogramų atsikratėme palyginti greitai, tačiau nebuvome patenkintos savo figūromis. Po gimdymo liko riebalų, kurių niekaip nepavyko atsikratyti. Išbandėme viską – dietas, įvairius pratimus, aerobiką, maisto papildus, tačiau niekas negelbėjo. Kai sužinojome, kad lazerinė lipolizė greitai ir saugiai pašalina riebalus net nuo probleminių kūno sričių, labai susidomėjome. Operacija skirta ne svorio mažinimui, o figūros formavimui, todėl tinka net ir lieknoms moterims, turinčioms probleminių kūno vietų, kurios gadina nuotaiką“, – pasakojo S.Steikūnaitė ir V.Jakutienė.

Nors ši procedūra buvo atlikta dviem iš keturių „Naujų pupyčių“ narių, Oksana Pikul patikino, kad pamačiusi rezultatus, panūdo ir pati išmėginti lazerinės lipolizės operaciją.

„Pamačiusi, kaip pritrenkiančiai atrodo Skaistė ir Vita po lazerinės lipolizės operacijos, jos užsigeidžiau ir aš. Neįtikėtina, kad toks efektas pasiekiamas vos po vienos procedūros. Manau, kad šią operaciją ateityje išbandysiu ir aš“, – tvirtino O.Pikul ir pridūrė, kad dabar nesirinko šios procedūros, nes šiuo metu ruošiasi vestuvėms ir ketina išbandyti kitas grožio procedūras.

Asmeninio albumo nuotr./Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė ryžosi riebalų aalinimo operacijai
Vita Jakutienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius