Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vita Jakutienė pateko į autoįvykį: apgadintas jos BMW X5

Grupės „Naujos pupytės“ narei Vitai Jakutienei penktadienio rytas prasidėjo nemaloniai: Vilniaus Kalvarijų gatvėje jos vairuojamas BMW X5 susidūrė su kitos moters vairuota „Toyota“. Apie eismo įvykį, kurio dalyve tapo ir V.Jakutienė, 15min pranešė skaitytojas.
Vitos Jakutienės BMW X5 pateko į autoįvykį
Vitos Jakutienės BMW X5 pateko į autoįvykį / Žmonės.lt ir skaitytojo nuotr.

V.Jakutienė 15min pasakojo, kad avarija įvyko ankstyvą rytą.

„Nuvežiau dukrytę į mokyklą, tada vežiau sūnų į darželį ir tiesiog... Priešais mane važiavusi moteris sugalvojo vidury gatvės pavažiuoti atbulomis. Įvažiavo į mane ir tiek. Nežinau, kaip taip gavosi. Ji, važiuodama atbulom, „išsukinėjo“, aš įsukinėjau ir ji į mane atsitrenkė. Ko gero, nepamatė manęs arba per vėlai sureagavo“, – apie įvykio aplinkybes pasakojo V.Jakutienė.

15min.lt skaitytojo nuotr./Vita Jakutienė pateko į autoįvykį
15min.lt skaitytojo nuotr./Vita Jakutienė pateko į autoįvykį

„Pupytės“ Vitos BMW X5 apgadintas nesmarkiai: „Šiek tiek nukentėjo šonas, bet kada nors susitvarkysiu. Moteris man padiktavo savo numerį, kad jeigu kils kokių bėdų, skambinčiau.“

Tiesa, apie įvykį 15min pranešęs skaitytojas pasakojo, kad po avarijos vairuotojos leidosi į konfliktą – grubiai apsižodžiavo, tačiau V.Jakutienė patikino, kad abi susitarė gražiuoju.

„Viską tai moteriai atleidau, pasakiau, kad visko būna ir palinkėjau geros dienos. Nieko policijoje neforminome. Pasakiau, kad jokių deklaracijų nepildysiu, – neturiu aš laiko, tegul važiuoja ir tiek. Na, nubrozdintas šiek tiek tas šonas, bet kam nebūna, kam neatsitinka... Jeigu būčiau labai įsiutus, įpykus, tikrai būčiau deklaravus tą įvykį. Bet dabar iki to man – šimtas metų. Turiu daug reikalų“, – kalbėjo atlikėja.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vita Jakutienė
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vita Jakutienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius