-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitaliją Katunskytę užpuolė Radžiu prisidengę telefoniniai sukčiai

TV3 naujos kartos infošou „VIRAL‘as“ šįvakar atskleis neįtikėtino kriminalo istoriją: estrados primadona Vitalija Katunskytė pateko į telefoninių sukčių pinkles. Šiauliuose gyvenanti žinoma dainininkė šįvakar pasakos, kad aferistai ne tik mėgino iš jos iškaulyti 15 000 litų, bet ir prisidengė jos gero draugo – dainininko Radži vardu.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / TV3 nuotr.

„Man paskambino: „Laba diena, čia Radžiukas! Vitaliukai, Vitaliukai.“ Sakau, palauk, Radži, čia tu? Ar tikrai tu? Sako: „Aš aš, Vitaliuk, aš.“ Sakau, kas tau, vaikeli, dabar atsitiko. Jis man: „Tu įsivaizduoji, partrenkiau moteriškę su vaiku.“ Sakau „Visai?“ – Nu, sako: „Nežinau.“ Istoriją, kurią sukurpę ją apgauti mėgino sukčiai, televizijos žiūrovams pasakos V. Katunskytė.

Moteris paliudys, kad ne iš karto suvokė, jog jai paskambino sukčiai, ypač suaktyvėję artėjant Šv. Kalėdoms ir euro įvedimui. Vienam sukčiui prisistačius Radži vardu, kitas tikino esąs už bylą atsakingas tyrėjas.

„Balsas toksai solidus. Sakė, kad tardytojas kažkoks, pasakė ir pavardę iš „G“ raidės. Neužfiksavau aš. Nu jis ir sako: „Ponia Vitalija, atsitiko tokia bėda su Radžiuku, dabar jis prašo jūsų pagalbos. Tai, sakau, kiek ten pinigų paprašė? Sako, 15 000 litų“, – šį, pirmadienio, vakarą karčią istoriją prisimins scenos primadona.

Kuo viskas baigėsi? Atsakymai – tik „VIRAL‘e“. Taip pat laidoje – pasakojimas apie garsiausio šalies transseksualo, „Šok su manimi“ dalyvio Raulio Mamadlli 21 metų sukaktuvių iškilmes apkartinusį įvykį. Taip pat – užuominos apie futbolininko Edgaro Jankausko mylimąją. Pasirodo. ir ji nepraleido progos apsinuoginti prieš kameras. Laidos vedėjai Mindaugas Papinigis ir Vitalija Mockevičiūtė atliks ekperimentą: ar įmanoma išsikepti pietus ant automobilio variklio?

Naujos kartos info šou „VIRAL‘as“ – pirmadieniais 19.30 val. tik per TV3!

TV3 nuotr./Vitalija Katunskytė
TV3 nuotr./Vitalija Katunskytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius