-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalijus Cololo: „Pramogų pasaulyje – 50 procentų homoseksualų“ (papildyta spalio 2 d.)

Linksmuolis humoristas ir laidos „Žvaigždžių klubas“ vedėjas V. Cololo, kalbėdamas apie Lietuvos pramogų žvaigždes, išpliurpė, kad šou pasaulyje pusė jų yra netradicinės seksualinės orientacijos. „Tačiau man tai netrukdo“, – atvirai sako Vitalijus.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / V. Ovadnevo nuotr.

Pirmiausia pakalbėkime apie laidą „Žvaigždžių klubas“, kurią dabar vedi. Kaip Tau pavyksta prakalbinti žmones, kad jie atvertų savo sielas?

Noriu pabrėžti, kad kalbinu ne vienas, o su kolege Natalija Zvonke. Sekasi todėl, kad man pačiam labai įdomu bendrauti su pašnekovais. Be to, daugelį jų pažįstu asmeniškai. Kartais prodiuseriai sugalvoja vienus klausimus, bet mes su Natalija klausinėjame pagal save... Tada laidos rengėjai rėkia. Bet aš turiu vaistų! Tiesiog išsiimu iš ausies ausinę, per kurią šaukiama (šypteli).

„Žvaigždžių klube“ lankosi labai skirtingi žmonės: nuo Marinos Daščenkos ir Ruslano Kirilkino iki Petro Gražulio. Su visais randi kalbą. Ar tai reiškia, kad esi labai tolerantiškas žmogus?

Aš tiesiog labai cekovnas, smalsus! Be abejonės, aš tolerantiškas žmogus. Kita vertus, man smalsu sužinoti priežastis, pavyzdžiui, kodėl homoseksualus vyras atvirai afišuoja savo orientaciją arba išgirsti nuomonę žmogaus, kuris kategoriškai nusiteikęs prieš gėjus ir lesbietes. Klausinėdamas gali suprasti, ar pašnekovas tai daro liguistai, ar vis dėlto yra kažkokių priežasčių.

LNK nuotrauka/Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo
LNK nuotrauka/Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo

O ką Tu galvoji apie seksualines mažumas?

Aš jas toleruoju, tiksliau – nesu PRIEŠ seksualines mažumas. Viskas, kas nedaro žmonijai gėdos ir nekelia pavojaus, nėra smerktina. Pavyzdžiui, su P. Gražuliu šnekėjome apie tai, kad homoseksualus remia Europos Sąjunga. Bet palaukite, ūkininkai irgi iš ten gauna pinigų! Tačiau gėjai ir lesbietės už tokias lėšas rengia ypatingus šou, o ūkininkų pinigai nežinia kur „nusėda“... Gal homoseksualai net sąžiningesni už kitus? Be abejo, apie tai kalbu su humoru.

Ar teko gyvenime nukentėti nuo homoseksualų? Kas nors priekabiavo prie Tavęs?

Ir tarp biseksualų, ir tarp homoseksualų, ir tarp heteroseksualų yra įvairių žmonių. Ne veltui anksčiau būdavo sakoma, kad nėra blogos tautos ar grupės, yra tik pavieniai blogi asmenys. Taigi šis posakis tinka ir kalbant apie seksualines mažumas.
Ne paslaptis, kad pramogų pasaulyje – 50 procentų homoseksualų. Ir ką? Puikiai su jais sutariu! Nei aš pasikeičiau, nei tapau dėl to blogesnis. Jie manęs nepaveikė. Man seksualinės mažumos, kaip ir daugumos atstovai, netrukdo.

Kaip suprantu, ši tema Tavęs nė kiek netrikdo, priešingai – Tau įdomu apie tai daugiau sužinoti...

Tikrai taip. Neseniai „Žvaigždžių klube“ viešėjusio R. Kirilkino nespėjau paklausti, ar iš tiesų gėjai tarp šalia esančiųjų mato savus, mat teko girdėti apie tokį dalyką. Tikiuosi, kada nors sužinosiu atsakymą, nes man labai smalsu (šypteli).

Pakalbėkime apie kitus dalykus. Ar vis dar važinėji iš Druskininkų, kuriuose gyveni, į Vilnių, kuriame dirbi, ir atvirkščiai?

Dabar daugiau laiko praleidžiu Druskininkuose. Nusprendžiau suskirstyti savaitę: keturias dienas nuo ryto iki vakaro šventai visą save atiduodu šeimai, o tris dienas darbuojuosi Vilniuje. Manau, tai kur kas geriau ir teisingiau, nei dienų dienas tūnoti su draugais aludėje ar kur nors garaže.

O kur Tau smagiau leisti laiką – Dzūkijoje ar sostinėje?

Man smagiau dirbti Vilniuje, o gyventi – Druskininkuose. Ten jaučiu gyvenimo skonį, ritmą. Net žmona su manimi šneka lėčiau. Tada aš jai sakau: „Inga, nejaugi galvoji, kad aš debilas?“ O ji atsako, jog paprasčiausiai per greitai kalbu, ir taip mane nuramina. Iš tikrųjų geriausia gyventi Druskininkuose!

Vitalijus Cololo su žmona
Vitalijus Cololo su žmona

Ar Tavo žmona neprieštarauja, kad laiką sostinėje leidi su viena žaviausių Lietuvos moterų N. Zvonke?

Ne, Inga pažįsta Nataliją ir jos draugą Danielių Bunkų. Nors dar nebendraujame šeimomis, bet visko gali būti ateityje (šypteli). Jau 11 metų dirbu televizijoje, žmona pripratusi prie įvairių kalbų. Gerai, jei žmonės šneka. Vadinasi, kažkam to reikia. Net nesu pasibučiavęs su Natalija, bet ateityje galite sulaukti mūsų bučinio!

Po „Žvaigždžių duetų“ artimai susibičiuliavai su N. Zvonke. Kaip manai, kodėl puikiai sutariate?

Natalija – labai energinga moteris. Mes panašūs. Žinai, ugnis būna mėlynos ir raudonos spalvos. Jeigu jas sujungtume, ugnis užgestų. O mūsų poliai vienodi, mes papildome vienas kitą. Su Natalija norisi dirbti, kurti, dainuoti...

Gražiai kalbi ne tik apie scenos partnerę, bet ir apie šeimą. Gal su žmona planuojate šeimos pagausėjimą?

Minčių gal ir yra... Broliuko ar sesutės labiausiai nori dukra Evita. Neseniai ji priėjo prie mūsų ir paklausė: „Gal jūs nemokate TO daryti?“ Nors ji tik trečiokė, bet pareiškė supratusi, kad mes – nemokšos! Tada Evita ėmėsi iniciatyvos viską išsiaiškinti. Skambino visiems seneliams, giminėms ir domėjosi. Galiausiai viską aptarėme susėdę prie stalo (šypteli).
Mes su dukra labai gerai sutariame, mėgstame bendrauti, kvailioti. Žmona net sako, kad mūsų protai vienodi, o kai labai įsidūkstame, tuomet būname išvaryti iš namų (juokiasi).

Svoris vėl padidėjo!

Neseniai daug Lietuvos žmonių žavėjosi Vitalijaus užsispyrimu ir ryžtu siekiant atsikratyti antsvorio. Per kelis mėnesius humoristas pasiekė puikių rezultatų. Tačiau kokia situacija šiandien?

„Kadaise svėriau 145 kilogramus, paskui numečiau beveik 30 kilogramų. Tokių rezultatų pasiekiau per kelis mėnesius. Tačiau vasarą daug koncertavau, prastai maitinausi ir nesportavau. Prisipažinsiu, vartojau ir alkoholį, nors anksčiau negerdavau. Žodžiu, gyvenau labai nesveikai, tad priaugau šešis kilogramus. Dabar vėl aktyviai sportuoju ir, trenerio padedamas, tikiuosi sulieknėti. Noriu dar kartą sau ir kitiems įrodyti, kad svorį galima reguliuoti“, – sako V. Cololo.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius