-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistės diplomą įgijusią Anželą Adamovič giria dėstytojos: „Jos rankose gimsta menas“

Dainininkė Anžela Adamovič naujuosius metus pasitiko permainomis. Mergina ne tik ruošiasi vasarą įvyksiančioms vestuvėms su atlikėju Žygimantu Geču, rūpinasi soline karjera, bet ir tobulinasi. Prieš keletą dienų A.Adamovič atsiėmė profesionalaus vizažo mokyklos „ICON academy“ diplomą.
Anžela Adamovič makiažo mokymuose
Anžela Adamovič makiažo mokymuose / Gražinos Lomovskajos nuotr.

Mintis tapti profesionalia vizažiste A.Adamovič kirbėjo jau seniai. Merginai visuomet puikiai sekėsi dažyti save. Atlikėja mielai pati nusigrimuoja prieš koncertus, filmavimus, interviu. Tiesa, pagražinti kitą moterį Anželai buvo nemenkas iššūkis.

„Džiaugiuosi, kad radau laiko šešioms savaitėms trukusiems kursams. Sužinojau išties naudingų dalykų. Prisipažinsiu, mokytis man nebuvo labai sunku. Gal todėl, kad esu scenos žmogus ir makiažo teptukai – mano kasdienybė. Žinoma, save dažyti yra viena, o kitą veidą – visai kas kita“, – šypsosi grupės „Pop Ladies“ narė.

Gražinos Lomovskajos nuotr./Anžela Adamovič su makiažo kursų dėstytoja Daiva Vasiliauskiene ir modeliu
Gražinos Lomovskajos nuotr./Anžela Adamovič su makiažo kursų dėstytoja Daiva Vasiliauskiene ir modeliu

Tai, kad atlikėjai puikiai sekėsi visų makiažo kursų metu, liudija ir jos dėstytoja Daiva Vasiliauskienė.

„Su kolegėmis juokavome, kad Anžela yra gimusi su šepetėliais. Ji daug žinių jau atsinešė į kursus, o mes tik sudėliojome jas į reikiamas lentynas. Visi jos makiažai – kruopštūs, išbaigti, ji turi gerą skonio pajautimą. Yra moterų, kurios labai stengiasi, mokosi, tačiau joms vis nesiseka, atrodo, lyg neklauso rankos. O štai Anžela tik paima teptuką į rankas ir viskas pavyksta, gimsta meno kūriniai. Jei ji sugalvos atsisakyti dainininkės karjeros, tikrai galės sėkmingai dirbti vizažiste“, – sako viena iš „ICON academy“ įkūrėjų D.Vasiliauskienė.

Tiesa, uždirbti pragyvenimui gražinant kitas moteris Anžela nežada. Šie kursai merginai buvo būdas atsipūsti nuo koncertų, prasiblaškyti ir, žinoma, sužinoti įvairių gudrybių. „Tikrai neplanuoju būti vizažiste. Kol kas mano planuose – tik dainavimas. Bet scenoje noriu atrodyti puikiai, o po profesionalių vizažo kursų galėsiu ne tik save nepriekaištingai pagražinti, bet ir koleges“, – džiaugiasi dainininkė.

Gražinos Lomovskajos nuotr./Anžela Adamovič makiažo mokymuose
Gražinos Lomovskajos nuotr./Anžela Adamovič makiažo mokymuose

A.Adamovič itin šiltai atsiliepia ir apie jai vizažo paslaptis ir subtilybes dėsčiusias dėstytojas. Mergina su dideliu susidomėjimu klausė paskaitų apie „nude“, vakarinio dūminio ir šventinio makiažo tendencijas. Anžela išmoko, kaip padažyti nuotaką, kaip atlikti retro makiažą ar pagražinti brandžią moterį. Dainininkė taip pat sužinojo, kaip sušukuoti plaukus fotosesijoje, kad nuotraukoje jie atrodytų puikiai.

„Dėstytojos itin kantriai, su dideliu užsidegimu išdėstė visą privalomą kursų medžiagą. Džiaugiuosi, kad teorijos buvo kur kas mažiau nei praktikos. Neslėpsiu, iš pradžių galvojau, kad nespėsiu atvykti į visas paskaitas. Tačiau užsispyriau ir pasakiau, kad yra nevalia nelankyti pamokų. Nors kartais galvodavau, kad gal šį kartą praleisiu, noras išmokti vedė į priekį. Atsiimant diplomą buvo šiek tiek liūdna, jog viskas baigėsi“, – prisimena atlikėja.

Jau vasarą Anžela švęs savo vestuves. Merginos išrinktasis – antrojo sezono „X Faktoriaus“ laimėtojas Žygimantas Gečas. Maloniais vedybų planavimo rūpesčiais gyvenanti Anžela vis dėl to makiažo rūpesčius patikės profesionalams. „Per vestuves nesinori streso, tad mieliau sėsiu į vizažistės kėdę nei dažysiuosi pati“, – šypsosi diplomuota vizažistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius