Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladas Bagdonas buvo atsidūręs operacinėje

Vietoj spektaklio repeticijų – ligoninė. Sekmadienį į ją pateko 59 metų aktorius Vladas Bagdonas. Ketvirtadienį paaiškės, ar jis dar liks medikų globoje, ar galės vykti į namus.
Vladas Bagdonas
Vladas Bagdonas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Lietuvos rytas“ pranešė, kad V.Bagdonas prastai pasijuto šeštadienį. Po vėlyvų pusryčių praėjus trims valandoms vyrą ėmė kamuoti pilvo skausmai. „Pamaniau, kad gal apsinuodijau maistu ar per greitai suvalgiau pusryčius“, – pasakojo aktorius dienraščiui.

Pilvo skausmus populiarus artistas bandė malšinti arbatomis, tačiau tai nepadėjo. Todėl sekmadienį po pietų teko kviesti greitąją medicinos pagalbą. Vilniaus greitosios pagalbos universitetinėje ligoninėje medikai, įtardami žarnyno nepraeinamumą, tą pačią dieną aktorių operavo.

„Ir iki operacijos mažai valgiau, o po jos medikai dar labiau pakoregavo valgiaraštį. Taigi kol kas badauju. Įtariu, kad jau numečiau kokius tris kilogramus“, – juokavo V.Bagdonas.

Ketvirtadienį V.Bagdonui bus atliekami papildomi tyrimai, po kurių paaiškės, ar pacientą medikai išleis į namus, ar prireiks tolesnio gydymo. Jeigu tyrimų rezultatai bus geri, nuo pirmadienio artistas grįš prie darbų, rašo „Lietuvos rytas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius