Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos grįžusios iš Londono grupės „Yva“ merginos puolė į darbus

Antradienį gerai nusiteikusios grupės „Yva“ merginos su šypsena Gedimino prospekto praeiviams siūlė saldžių skanėstų – taip rinkdamos aukas Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė prisidėjo prie labdaringos nacionalinės iniciatyvos „Maltiečių sriuba“.
Gintarė Valaitytė
Gintarė Valaitytė / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

15min.lt G.Valaitytė sakė, kad Kalėdomis grupės stovykloje dar nekvepia. „Pradėsime šventei ruoštis dieną prieš. Šiąnakt parskridome iš Londono. Kristina išlėkė į Klaipėdą, į mokslus, o mudvi su Ieva į darbus Vilniuje. Laikome čia frontą“, – sakė ji.

Didžiosios Britanijos sostinėje Londone savaitgalį grupė „Yva“ koncertavo. „Ne pirmą kartą lankėmės, tai didelio poreikio apsipirkinėti, važinėtis nebuvo. Seniau važiuodavome moteriškai pasivaikščioti po parduotuves, žinote, kaip moterys mėgsta, bet šįsyk buvome susitelkusios į darbus. Pasirodėme lietuvių bendruomenei“, – sakė I.Stasiulevičiūtė.

15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr./Renginio akimirka
Ieva Stasiulevičiūtė

Merginos prisipažino sulaukusios didžiulio užsienyje gyvenančių tautiečių susidomėjimo ir džiaugsmo. „Buvo labai smagu, mus sutiko šiltai, o renginio organizatoriai sakė, kad tokios eilės prie durų niekuomet nematė. Tai paglostė mums širdis“, – pasakojo „Yvos“ narės.

Jei tik populiarumas padės atkreipti dėmesį į tokias opias problemas, kaip skurstantys ir vieniši senoliai, mes būtinai juo pasinaudosime

Sugraudino senolių likimas

Akciją „Maltiečių sriuba“ palaikiusios „Yvos“ narės neslėpė, kad susitikimas su skurstančiais senjorais sugraudino jas iki širdies gelmių. „Mano giminėje tokių atvejų nėra. Šiandien buvo labai graudu, kai pamatėme, kad tų vienišų senolių yra daug. Jie vargsta, jiems sunku, jiems tos sriubos lėkštės labai reikia. Tos kalbos palietė jautriausias sielos stygas“, – prisipažino G.Valaitytė.

Jai antrindama I.Stasiulevičiūtė tikino, kad niekas negali būti tikras dėl savo ateities – galbūt kada nors patį ištiks toks likimas.

Atlikėjos sakė, kad mielai dalyvautų panašiose akcijose visus metus. „Tos merginos, kurios dainuoja ant scenos, irgi turi širdis. Mes turime senelius, pas kuriuos važiuojame. Patikėkite, šiandien negalėjau sulaikyti ašarų. Kai kalbėjo viena tų senjorių, iškart įsivaizdavome savo senelius, pagalvojome apie savo tėvus. Tai mus palietė“, – viena papildydama kitą teigė „Yvos“ dainininkės, pridurdamos, kad panašioms akcijoms visada ras laiko savo užimtose darbotvarkėse. „Jei tik populiarumas padės atkreipti dėmesį į tokias opias problemas, mes būtinai juo pasinaudosime“, – tvirtai sakė I.Stasiulevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius