Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Repčenkaitės mylimasis M.Vosylius – tironas?

Kol manekenė bei televizijos laidų vedėja Violeta Repčenkaitė skrajoja tarsi su meilės sparnais ir galbūt jau galvoja apie naują šeimą, už jos nugaros kuždamasi: „Ar tik nebus ji ant meškos užšokusi...“ Žurnalą „Klubas“ pasiekė žinios, kad Violetos mylimasis, verslininkas Mindaugas Vosylius-Mindoza ne tik nesirūpina savo vaikais, bet ir yra tikras tironas.
Mindaugas Vosylius
Mindaugas Vosylius

Pirmąją savo žmoną 38 metų M.Vosylius paliko su mažu vaiku ant rankų. „Tai buvo jaunystės klaida. Mane privertė vesti“, – tik tiek apie savo praeitį jis pasakė būsimai antrajai žmonai R. (žurnalo „Klubas“ redakcijai vardas žinomas).  

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./IRMA0095
M.Vosylius pavergė V.Repčenkaitės širdį ir spėjo įsiteikti jos tėvams. 

Iki vestuvių jis stengėsi – mylimajai dovanojo savo tapytus paveikslus, skaitė eiles, grojo gitara ir netgi kepė blynus. Apsigyvenus kartu, susikurtas princo ant balto žirgo įvaizdis išgaravo. Ėmė aiškėti, kad šis žmogus ne tik susipykęs su etiketu, bet ir negerbia moters – pirmąsias šeimos Kalėdas Mindaugas iškeitė į pasilinksminimą su draugais, daugelį bendrų vakarų išmainė į įvairius vakarėlius.

Poros santykiai galutinai pašlijo sutuoktinei pranešus, kad ji laukiasi. M.Vosylius vis daugiau laiko praleisdavo savo bute Užupyje, kurį remontavosi už uošvių pinigus. Antrąkart tapęs tėvu, M.Vosylius aplankė žmoną gimdymo namuose, bet, užuot pasidžiaugęs vaiku, išbarė šią už tai, kad skubėdamas pas ją viršijo greitį ir gavo baudą.

„Jei nesivoliotum ligoninėse, man nebūtų reikėję važiuoti ir baudos nebūčiau gavęs“, – maždaug taip jis išrėžė gimdyvei.

Kai uošviai nupirko jam automobilį, o žmona kartais paprašydavo nuvežti sūnų į polikliniką, jis atšaudavo: „Imk taksi ir važiuok. Pinigų neduosiu – neturiu.“ R. net pavardę pasikeitė, kad niekas nebeklausinėtų, ar tikrai tas Vosylius buvo jos vyras.

„Gyvendama su juo tesvėriau 46 kilogramus. Jis nesmurtavo, bet žlugdė morališkai. Ką dar galėčiau pridurti? Vedybos su juo buvo pati didžiausia klaida, kurią ištaisiau skyrybomis“, – nedaugžodžiavo buvusi M.Vosyliaus žmona.

Dabar Mindozos atžalai – vienuolika metų, iš kurių net dešimt jis nėra matęs tėvo. Buvusios žmonos paprašytas nupirkti vaikui žaislų, Mindaugas atšovė: „Tegul eina ir pasirausia po konteinerį.“

M.Vosylius žurnalui „Klubas“ neneigė dešimt metų nesimatęs su sūnumi. Pasak M.Vosyliaus, tai normalu.  

„Žinokis, Lietuvoje vyksta daug nenormalių dalykų. O ar tai normalu – kiekvieno sąžinės reikalas. Kiekvieno žmogaus sąžinės reikalas apkalbėti, teisti... O jeigu tai vyksta, tai normalu. Žmonės aplinkui pikti, pavydūs, tai duokim jiems laisvę“, – sakė M.Vosylius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius