Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautą Šapranauską suviliojo Mia ir Jurgelevičiūtė (nuotraukos)

Kaip tikrų tikriausias scenos vilkas aktorius Vytautas Šapranauskas per TV3 televizijos naujojo sezono pristatymo vakarėlį aistringai asistavo scenos kolegėms ir ne tik žodžiais, bet ir dainomis linksmino visus susirinkusius.
Vytautas Šapranauskas – linksminosi ir linksmino
Vytautas Šapranauskas linksminosi ir linksmino. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginio vedėjas ne tik kvietė visus TV3 veidus ateiti ir prisistatyti, bet ir be galo džiaugėsi muzikinėmis pertraukomis. Scenoje uždainavus Miai, vilkinčiai trumpute aptempta raudona suknute, V.Šapranauskas neilgai išbuvo užkulisiuose. Jau netrukus jis tapo pritariančiuoju dainininku, o vėliau – ir šokėju, spaudžiančiu dainininkę glėbyje.

„Tavo gera mergaitė suklydo ir dabar vėl yra, kaip yra! Pabandyk pasikeist arba mirk iš pavydo“, – dainavo Mia V.Šapranausko glėbyje, o juos tuo metu iš balkono akylai stebėjo Mios gyvenimo draugas Radvilas Bubelis.

Po kurio laiko scenoje pasirodė Irma Jurgelvičiūtė – taip pat raudona, tik ilga iki žemės suknele. Dainininkė, nusviedusi batelius į šoną, basa šoko ir dainavo lietuje, bendravo su aplinkiniais ir sklaidė savo suknelės klostes. Ir šiai pagundai pasidavęs V.Šapranauskas jau netrukus griebė Irmos basą koją ir ėmė groti ja it gitara.

Galiausiai išmušė paties Šapro šlovės valanda, kai jis scenoje liko vienas ir pats atliko tris legendines lietuviškas dainas. Aktorius tikino, kad jau išleido savo šlagerių plokštelę, kurios tiražas – išpirktas seniai. Šiuo pokštu buvo galima nesunkiai patikėti, nes V.Šapranauskui traukiant dainas šokių aikštelėje prasidėjo tikros linksmybės. Lietaus nepabijojo ne tik Svetlana Pronina, bet ir Rūta Janutienė bei Audrė Kudabienė. Galbūt plokštelė iš tiesų būtų be galo populiari?.. Tarp moterų – tai tikrai.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Vytautas `apranauskas  linksminosi ir linksmino
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vytautas Šapranauskas linksminosi ir linksmino


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius