Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Juozapaitis televizijoje susipyko su aktoriumi Rolandu Boravskiu (nuotraukos)

Rūtos Janutienės vedamoje diskusijų laidoje „Kodėl?“ ketvirtadienio popietę žinomi veidai diskutavo apie tapimą ir norą būti žvaigždėmis, televiziją ir viešumo kainą. Vienoje studijos kėdžių sėdėjęs Vytautas Juozapaitis, kelis kartus prisipažinęs, kad tikriausiai ne ten pateko, filmavimo pabaigoje ne juokais apsižodžiavo su aktoriumi Rolandu Boravskiu.
Vytautas Juozapaitis
Vytautas Juozapaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidos vedėja klausė profesoriaus V.Juozapaičio, kodėl jis taip dažnai filmuojasi įvairiose televizijos laidose – ar tuo siekia sau populiarumo.

„Priešingai nei Jurijus Smoriginas, aš į televizijos ekraną patekau tada, kai jau buvau pripažintas savo veiklos srityje, gavęs daugybę apdovanojimų – tarp jų ir Nacionalinę kultūros premiją, tapęs įvairių konkursų laureatu. Dabar aš esu ne tik atlikėjas, bet ir dviejų aukštųjų mokyklų pedagogas, todėl negalėjau žiūrėti, kai televizijose ekspertais save vadino žmonės be išsilavinimo, – savo buvimo televizijoje priežastis dėstė V.Juozapaitis. – Aš noriu prie televizijos pritraukti daugiau žmonių iš intelektualesnio, klasikos pasaulio.“

Tačiau V.Juozapaičiu nepatikėjo aktorius Rolandas Boravskis, neseniai nusifilmavęs seriale „Drąsos kaina“.

„Ką jūs čia kalbate! Jūs ten kažkur dėstote ir jaunus žmones mokote dalyvauti visokiose iškrypusiose laidose! Jūs čia taip gražiai viską dėstote – va būtent su tokia kultūringa veido išraiška ir daromi didžiausi nusikaltimai!“, – netverdamas pykčių rėžė aktorius.

„Aš norėčiau, kad prie televizijos ekranų būtų kuo mažiau tokių netašytų chamų...“, – stengdamasis išlikti orus aštrių žodžių nepagailėjo ir Nacionalinės kultūros premijos laureatas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rolandas Boravskis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Rolandas Boravskis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius