Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Šapranauskas „Auksinius svogūnus“ vedė girtas? (atnaujinta 21.10 val.)

Penktadienio vakarą tiesiogiai iš „Forum palace“ transliuojama „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonija žiūrovus privertė stebėti ne tik ryškiausių šou ir politikos pasaulio žmonių apdovanojimus, bet ir... apgirtusį renginio vedėją Vytautą Šapranauską.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

Iš pradžių atrodęs lyg Balandžio pirmosios pokštas, jau netrukus sunkiai liežuvį apverčiantis, lėtos orientacijos, tarp popierių pasimetęs ir scenarijaus sekti nepajėgiantis scenos vilkas atkreipė visų žiūrovų dėmesį.

„Aš šiandien skaitysiu iš lapų, nes ką tik išmokau skaityti“, „šitą jau pakalbėjom, ką dabar sakyti?“, „Gelažnikas šiandien neatėjo, todėl aš pasimetęs...“ ir panašius komentarus laidė apsvaigęs V.Šapranauskas, kuriam susiorientuoti negalėjo padėti net kolegos.

Daugumai kilo klausimas, kodėl nuo alkoholio apsvaigusį renginio vedėją prodiuseriai apskritai išleido į sceną ir į tiesioginį eterį... Apdovanojimų ant scenos užlipę pasiimti laureatai mėtė nedviprasmiškus komentarus apie V.Šapranausko girtumą. K.Prunskienė atkreipė aktoriaus dėmesį, kad jam sunku susigaudyti tarp savo užrašų, Visvaldas Matijošaitis paprašė „kokio mineralinio, kad susivienodintumėme“, tačiau šmaikščiausią komentarą rėžė Arūnas Valinskas.

„Va, iki ko Kubilius privedė Lietuvą, jei net velnias negali į ją blaiviai žiūrėti!“, – skėlė A.Valinskas, privertęs kvatotis ne tik publiką, bet ir patį vakaro herojų V.Šapranauską.

(Papildyta 21.10) Užkulisiuose organizatoriai užsitvėrė tylos siena, Marijonas Mikutavičius atsisakė komentuoti kolegos elgesį, o Justas Lapatinskas tikino nieko keisto nepastebėjęs. Tačiau vos V.Šapranauskui nulipus nuo scenos, renginio kūrėjai girdė aktorių mineraliniu vandeniu ir stengėsi taisyti jo būseną.

15min.lt pasiteiravus paties V.Šapranausko apie jo savijautą, aktorius nejuokais supyko ir vos susivaldė nepaleidęs į darbą rankų.

„Nieko negėriau, prieš renginį tiesiog gyvenau ir apie alkoholį čia neina kalba“, – tikino jis. 

Pagaliau tik pačioje pabaigoje renginio vedėjo vairą perėmė M.Mikutavičius, sklandžiai užbaigęs apdovanojimus. O juk tai padaryti buvo galima daug anksčiau...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius