-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytenio Pauliukaičio šlovė truko pusę minutės

Sekmadienį LNK programų tinklelis pastorės 1 laida – startuoja „2 minutės šlovės“. Laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis išmėgino savo jėgas kaip dalyvis, tačiau nusvilo ūsiukus.
Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Projekto dalyviai pasirodo pulteliais ginkluotai studijos publikai. Jei pusė žiūrovų nuspaudžia „Stop“, ima kaukti sirena ir šlovė baigiasi. Būtent taip ir nutiko V.Pauliukaičiui – žinutės herojus įsijautė plėšdamas „Dabar geriausi mūsų vakarai“, tačiau praėjus pusei minutės sirena atšaldė entuziastą. Vyrukui teko grįžti prie tiesioginio darbo – vesti „2 minutes šlovės“. „Tauta nesupranta meno“, – skundžiasi Vytenis. „LŽ gido“ rašinėtojas domisi, ar gali būti, kad didysis menininkas ką nors padarė ne taip. „Kol laida nepasirodė eteryje, tikrai nepasakosiu, kas ir kaip. Prašom žiūrėti ir susidaryti savo nuomonę“, – ūsiukais šiugždena V.Pauliukaitis. Anot jo, pusę minutės trunkanti šlovė – irgi gerai. „13 sekundžių būtų daug prasčiau“, – sako pašnekovas.

„2 minučių šlovės“ veidas įsitikinęs, kad Lietuva turi daug talentų. „Šis LNK projektas kitoks nei TV3 rodyti “Lietuvos talentai„, nors einant į jį taip pat reikalingas talentas, – pasakoja V.Pauliukaitis. – Mums reikalingas įdomus žmogus. Bet bus ir dainuojančių, ir šokančių dalyvių.“

Laidoje savo šlovės dalį bandys pasiglemžti 15 talentų – pradedant linksmo striptizo šokėjais, triukus rodančiu fiziku ir baigiant šokančiais kurčnebyliais. Pagrindinis prizas – 40 tūkstančių litų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius