-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Beprotiškame „Yaga Ball“ karnavale: nuo elektroninės muzikos iki ugnies teatro ir oro akrobačių pasirodymo

Šeštadienio naktį Vilniuje įvyko keisčiausias ir spalvingiausias metų maskaradas „Yaga Ball“. Į vienuoliktą „Yegavedos“ gimtadienį maskarado dalyviai šį kartą rinkosi pačiame Vilniaus centre esančioje pramogų salėje „Vakaris Vilnius“. Jau tradicija tapusi vakarėlio tema – beprotybė, tad vakaro svečiai ir vėl atskleidė savo kūrybiškumą bei stebino įmantriausiais apdarais.
„Yaga Ball“ maskarado akimirka
„Yaga Ball“ maskarado akimirka / Goodlife photography nuotr.

Elektroninės muzikos fiesta ir šou pasirodymai

20 val. prasidėjusiame vakarėlyje veikė dvi scenos. Pagrindinėje grojo psytrance, techno ir kita elektroninė muzika. Mažojoje scenoje plokšteles suko cumbia, ska, eclectic stilių DJ. Atlikėjai, dekoratoriai bei artistai atvyko ne tik iš Lietuvos, bet ir iš JAV, Vokietijos, Latvijos, Lenkijos, Olandijos, Rusijos, Mauricijaus respublikos.

Pasak renginio organizatoriaus, į vakarėlį  kviečiama kuo daugiau skirtingų atlikėjų, galinčių pradžiuginti visus susirinkusius savo muzika. „Žmonės kuria, o pas mus dar ne visus juos girdėjo. Todėl kviečiame kuo įvairesnius atlikėjus. Taip atrandama kažkas naujo, kuriama renginio atmosfera“ –  teigia Antonas Shoomas.

Vakarėlyje ne tik skambėjo elektroninė muzika, bet buvo galima išvysti ir įvairių šou pasirodymų. 23 val. į salę įžygiavo kojūkininkai, akrobatai ir žonglieriai, apie vidurnaktį lauke pasirodė ugnies teatras. O naktį per visą salę „praplaukė“ didžiulis gimtadienio tortas. Apie 3 val. nakties visų žvilgsnius traukė virš dalyvių galvų pasirodymą su lankais atlikusios oro akrobatės.

Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka
Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka

Organizatorių dovanos

Kaip jau įprasta, „Yaga Ball“ maskarado metu skelbiamas geriausio kostiumo konkursas. Norintys įsiamžinti ir sudalyvauti konkurse vakare galėjo užsukti į renginio vietoje įkurtą improvizuotą foto studiją, kur dirbo profesionalūs fotografai.

Laimėtojų laukia kvietimai į liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis vyksiantį „Yaga Gathering“ festivalį bei nauji firminiai „Yaga“ marškinėliai. O pirmos vietos laimėtojui taip pat atiteks iškyla su baidarėmis 6 žmonėms.

Pilna foto galerija su originaliausiais kostiumais netrukus po vakarėlio pasirodys „Yegaveda“ „Facebook“ puslapyje.

Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka
Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka

Puošiasi ir atvyksta iš toli

Pasak organizatorių, praėjusiais metais beprotiškai „pasipuošusių“ atvyko virš 40 procentų žmonių,  o šiemet jų dar daugiau. „Atvyksta daug įvairių žmonių. Žinau, kad šiemet lankytojų čia buvo atvykę iš Čekijos, Suomijos, Baltarusijos, Lenkijos, Estijos bei Latvijos. Ir viskas dėl vieno vakaro. Žmonės apie renginį klausė, rašė gerokai anksčiau prieš jo paskelbimą, norėjo žinoti, ar jau ruoštis kostiumą“ – teigia renginio organizatorius Antonas Shoomas.

Išskirtinių patyrimų gidas Linas Matulis teigia, kad pasiruošti kostiumą vakarui – ne vienos dienos darbas. Jis turi „užaugti“ su laiku. „Kad eisiu į „Yaga Ball“ žinojau nuo pat renginio paskelbimo. Kasmet vykstame į „Yaga Gathering“ festivalį, ten mano ir mano genties Naujieji metai, laikas, kurį skiriu sau ir savo draugams. Vertinu cikliškumą, o šis renginys – tai pusmetis nuo mūsų Naujųjų metų. Ateiti čia traukė ir vieta, buvo įdomu pažiūrėti kaip „Yaga“ atrodys teatrinio tipo salėje. Šiandien ruošėmės visą dieną, o aprangos idėja atėjo su laiku“ – teigia Linas Matulis.

Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka
Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka

Žada gerą renginį ir vasarą

„Yaga Ball“ organizatoriai jau ruošiasi ir vasarą vyksiančiam kasmetiniam festivaliui „Yaga Gathering“.  Festivalis vyks net penkias dienas: nuo liepos 31-osios iki rugpjūčio 4-osios. Vasarą visų laukia jau pamėgti ir dar nematyti atlikėjai geriausiai atskleidžiantys savo stiliaus muziką, sveikatingumo bei amatų erdvės.

„Kaip visuomet pasistengsim iš širdies ir vasarą surengsim tikrai gerą tūsą“ – sako Antonas Shoomas.

Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka
Goodlife photography nuotr./„Yaga Ball“ maskarado akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius