Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Yvos“ narės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė po Naujųjų kariaus dėl svajonių virtuvės

Skylančios grupės „Yva“ atlikėjoms Ievai Stasiulevičiūtei ir Gintarei Valaitytei pagrindinis TV3 kulinarinio šou „Susitikime virtuvėje“ prizas – svajonių virtuvė – jau ranka pasiekiamas. Prieš savaitę vykusiame antrajame kulinarinių kovų pusfinalyje įvyko tikra sensacija – nei vienai iš dviejų besirungiančių porų neteko šluostytis ašarų ir ryti pralaimėjimo kartėlio, mat abi poros – „Yvos“ atlikėjos ir vilniečiai broliai Vylius ir Laurynas – surinko vienodą skaičių komisijos balsų ir pateko į finalą!
Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė
Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė / TV3 nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šį sekmadienį, pirmąją Naujųjų metų dieną, 17.40 val. TV3 žiūrovų laukia emocingas, intriguojantis ir saldus it desertas laidos „Susitikime virtuvėje“ finalas, kuriame dėl svajonių virtuvės susirungs net trys poros! Be jau minėtų porų, kulinarinius šedevrus demonstruos ir pirmojo pusfinalio nugalėtojai Asta ir Šarūnas.

Nors grupė „Yva“ ir skiriasi, Ieva ir Gintarė gardžiais patiekalais nepaliauja stebinti laidos žiūrovų, savo gerbėjų ir net patyrusių virtuvės profesionalų Lino Samėno, Roberto Ščesnavičiaus, Tomo Rimydžio ir Ossamos Charafeddinės. Kokį slaptą kulinarinį ginklą jos turi paruošusios finalui?

Merginų priešininkai – iš pirmo pusfinalio puikiai pažįstami broliai laidos apie ekstremalų sportą autorius Vylius ir architektas Laurynas – pripažįsta pusfinalyje padarę daug klaidų ir finale, sukaupę visas pastangas ir kūrybines idėjas, dėl svajonių virtuvės padarys viską. 

Trečioji finalininkų pora – pardavimų vadovė Asta ir jos sesers vyras investicinės bankininkystės specialistas Šarūnas. Ši pora nuo pat pirmųjų „Susitikime virtuvėje“ laidų demonstruoja nemenką kulinarinį išprusimą ir dar atrankiniuose etapuose sakė, jog savo geriausius receptus atskleis tik finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius