Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ krepšininkai pardavinėjo greitą maistą

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šeštadienio popietę ne tik vaišinosi greitu maistu, bet ir patys jį pardavinėjo sirgaliams. Už prekystalio stojo Šarūnas Jasikevičius, Vytenis Lipkevičius, Tomas Dimša. Nė vienas iš jų jokios pardavėjų patirties neturi.
Šarūnas Jasikevičius, Vytenis Lipkevičius ir Tomas Dimša
Šarūnas Jasikevičius, Vytenis Lipkevičius ir Tomas Dimša / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pasak Š.Jasikevičiaus, jam svarbu ne tik pardavėjų, bet ir padavėjų aptarnavimo kokybė. Krepšininkas atkreipia dėmesį į tai, kaip bendrauja restorano personalas, kokių žinių turi, ką gali patarti. Š.Jasikevičius sakosi visuomet paliekąs arbatpinigių. Jų dydis priklauso nuo to, kokioje šalyje vaišinamasi. Žaidėjas neslėpė didžiausią atlygį atseikėjantis tiems, kas dirba viršvalandžius. „Juk būna, kad su smagia kompanija užsibūni restorane ir išeiti nesinori. Tuomet prašai darbuotojų pabūti ilgiau ir už tai jiems atlygini“, – portalui Žmonės.lt tvirtino Š.Jasikevičius.

Jis sakė, jog tai, kokioje maitinimo įstaigoje apsilanko, priklauso ne tik nuo aptarnavimo kokybės, bet ir nuo to, kiek dienų iki rungtynių yra likę. Jei iki kovos aikštelėje dar keturios ar penkios dienos tuomet Š.Jasikevičius pirmenybę teikia mėgiamam, bet ne itin sveikam valgiui. Kai dvikova – už dviejų ar vienos dienos, tuomet sportininkas itin atidžiai renkasi maistą – dieną dažniausiai ta būna paukštiena, o vakare – žuvis. „Bet po rungtynių leidžiu sau atsipalaiduoti! Desertai... Greitas maistas... Kokius saldumynus labiausiai mėgstu? Sūrio tortą ir ledus“, – sakė Š.Jasikevičius.

Jis, kaip ir kiti du už prekystalio restorane „McDonald's“ šeštadienį keliasdešimt minučių praleidę žaidėjai, tvirtino niekuomet apie darbą prekybos ar paslaugų sferoje negalvojęs, o panašia veikla užsiimtų tik verčiamas gyvenimiškų aplinkybių.

„Aptarnauti klientus man – nauja patirtis. Na, pusvalandį ar valandą klientams galėčiau šypsotis, bet ilgiau...“, – atviravo V.Lipkevičius.

Jam antrindamas T.Dimša pridūrė, jog sudėtinga ne tik ilgai būti paslaugiam, bet ir neapsigauti skaičiuojant pinigus. Sportininkai tvirtino, jog jiems ne sykį yra grąžinę per didelę sumą už pirkinius, tačiau jie apie tai kasininkėms pranešė.  „Grąžinau ir norėčiau, kad man grąžintų“, – sakė V.Lipkevičius.

`arūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius