Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žas“ nariai nusprendė nebetylėti dėl Karaliaus poelgių (nuotraukos)

Balandžio pirmąją per LNK pirmą kartą bus rodomi šou verslo ir politikos apdovanojimai „Dviračio žvaigždė“. Būtent per juos grupės „Žas“ nariai, nebegalėdami ilgiau ištylėti, pagaliau pasakys, ką galvoja apie savo buvusį grupės narį Ezopą – Liną Karalių.
Po trijų metų pertraukos, sostinėje "Žas" pristatė kūrinius iš visų grupės kūrybos etapų.
Grupė „Žas“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Linas Karalius

Anot „Dviračio žvaigždės“ kūrėjo Haroldo Mackevičiaus, grupė „Žas“, sužinojusi, kad vienas iš apdovanojimų nominantų yra Linas Karalius, patys pasisiūlė dalyvauti „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimuose.

„Jie tikino, kad jau ir taip labai ilgai tylėjo. Sakė: „Mes tylėjome, kai jis metė rūkyti. Tylėjome, kai metė gerti. Mes netgi tylėjome, kai jis nuėjo į Seimą. Bet kai jis pradėjo fotografuotis su transvestitais – mes nebegalime tylėti ir vieną kartą pasakysime, ką galvojame“, – grupės „Žas“ narius pacitavo „Dviračio šou“ kūrėjas“, pridurdamas, kad scenos chuliganai Balandžio pirmajai ruošia dainą „Nėr bobų, neverk“.

Organizatorių teigimu, žiūrovai turėtų išvysti grupės „Žas“ narius apsirengusius „gražiais moteriškais rūbais“. Tiesa, jie išdavė, kad „Žas“ vyrukus moterišku garderobu aprengti sudėtinga, tačiau „Dviračio žvaigždės“ kūrėjai labai stengiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius