-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žaviausiai kaunietei suteiktas „Miesto ledi“ titulas

Žaviausiai Kauno merginai savaitgalį įteiktas „Miesto ledi“ titulas. Ja tapo daugiausia komisijos ir interneto vartotojų balsų susižėrusi 22-ejų metų Jurgita Bražionytė.
Kauno Miesto ledi – Jurgita Bražionytė
Kauno Miesto ledi – Jurgita Bražionytė / Organizatorių nuotrauka

Apdovanojimų ceremonijos metu Kauno miesto ambasadore tapusi mergina kartu su dar devyniomis finalininkėmis pasirašė deklaraciją, kuria pasižadėjo puošti, garsinti ir puoselėti savo miestą.

„Miestas, kuriame laimingos ir saugios jaučiasi moterys, – klestintis miestas, tai miestas, kuriame gera gyventi“, – teigiama kauniečių pasirašytoje deklaracijoje. Šią deklaraciją iš žaviųjų Kauno moterų priėmęs Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Simonas Kairys jau kitą dieną ją perdavė miesto merui.

Žaviausiai kaunietei apdovanojimą įteikė muzikantas Linas Adomaitis ir konkurso iniciatorių „Drogas“ atstovė Renata Vaitulionienė. Jurgita gavo ne tik išskirtinę, tik jai skirtą fotosesiją, bet ir 1000 Lt vertės prizus.

Konkursu „Miesto ledi“ siekiama paskatinti Lietuvos moteris aktyviau veikti savo miestuose, dalyvauti visuomeninėje veikloje ir priimti sprendimus, todėl tikimasi, kad tiek laimėtojos, tiek finalininkės toliau aktyviai dalyvaus įvairiose savo miestų iniciatyvose. Žaviausios moterys spalį bus išrinktos ir Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Alytuje, Ukmergėje, Telšiuose bei Marijampolėje.

Visą vasarą moterys ir merginos iš devynių Lietuvos miestų buvo kviečiamos registruotis internetiniame tinklalapyje miestoledi.lt. Registracijos anketoje be vardo ir hobio moterys buvo prašomos aprašyti savo miestą bei trimis žodžiais įvardyti miesto viziją. Visas užsiregistravusias moteris vertino interneto vartotojai, o finale prie jų prisidėjo komisija: teatro aktorė Virginija Kochanskytė, aktorius Vytautas Bagdzevičius, stilistė Toma Kisieliūtė, mados fofografas Nerijus Paluckas ir konkurso iniciatorių atstovės – „Drogas“ Lietuva vadovė Daina Žymantė ir rinkodaros vadovė Loreta Noreikaitė-Ziezienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius