Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiedus sumainė daugkartinis pasaulio čempionas kanojininkas Tomas Gadeikis

Daugkartinis pasaulio baidarių ir kanojų irklavimo pirmenybių čempionas 27 m. šiaulietis Tomas Gadeikis, dabar gyvenantis laikinojoje sostinėje, nebelaisvas – šeštadienį 13 val. 30 min. jis Kauno Rotušėje sumainė aukso žiedus su savo išrinktąja ilgamete drauge studente Jovita. Santuoką pora netrukus sutvirtino ir Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje.
Tomas Gadeikis ir jo žmona Jovita
Tomas Gadeikis su žmona Jovita / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prabangiu „mersedesu“, papuoštu baltų gėlių puokštelėmis, Tomas Ir Jovita atvyko likus pusvalandžiui iki iškilmingos akimirkos. Skoninga figūrą išryškinančia ilga balta suknele su iškirpte nugaroje pasipuošusi jaunoji ir juodu elegantišku kostiumu apsirengęs jaunasis atrodė labai ramūs. Keturis metus draugaujanti ir kartu gyvenanti pora teigė šiam svarbiam žingsniui palaipsniui pribrendę ir labai laukę, todėl jaudulio nejautę.

Šventę jaunieji pratęs specialiai išnuomotoje  kaimo sodyboje. Joje linksminsis apie 70 svečių: tėvai, draugai, garsiausi Lietuvos irkluotojai. „Bus atletų šventė“, – juokavo linksmai nusiteikęs T.Gadeikis. Jis tikino, kad santuoka jo karjerą paveiks tik teigiamai. Mykolo Romerio universitete studijuojantis kanojininkas žada dar energingiau dirbti treniruotėse ir Lietuvai, kartu su savo vienmečiu partneriu Raimundu Labucku, dovanoti dar daug įspūdingų pergalių.

Šeima kol kas medaus mėnesio neplanuoja. „Galbūt kai orai atšals, mes išvyksime kur nors į Pietus“, – paslaptingai sakė Jovita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius