Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis: pilotuoti nuosavą lėktuvą? Kodėl gi ne?!

„Omnitel 1000 km lenktynių“ niekada nepraleidžiantis Žilvinas Grigaitis, stebėdamas skriejančius trasa automobilius, šiemet prasitarė apie planus išmokti pilotuoti lėktuvą, o gal net ir nedideliu orlaiviu papildyti savo transporto priemonių garažą.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

„Šią vasarą jau daug kur buvau, suspėjau aplankyti ir Ciurichą, ir Berlyną. Mano įdegis – ne vien Palangos – jis šiek tiek ispaniškas, šiek tiek portugališkas. Tiesiog daug judu, o judėjimas ir yra gyvenimas! – gyvenimo moto pasidalijo Ž.Grigaitis, kasmet stebintis „Omnitel 1000 km lenktynes“. – Kadangi lenktynėse važiuoja mano buvusios giminės dalis, todėl man tai nėra svetima. Yra draugai, pažįstami, kurie turi savo komandas, todėl čia tvyranti dvasia mane traukia.“

Pats žinomas vyras didesnės simpatijos automobiliui, lyginant su kitomis transporto priemonėmis, nejaučia, nes, anot jo, kiekvienas daiktas yra skirtas tam tikrai vietai.

„Aš myliu viską, ką turiu: kabrioletą, dviračių ne vieną, elektrinį dviratį, motorolerį. Pavyzdžiui, be dviračio aš jaučiuosi kaip žiobris be vandens. O Vilniuje dviratis ne taip reikalingas, nes juk negali važiuoti į susitikimą suprakaitavęs“, – savo pasirinkimą aiškino Ž.Grigaitis.

Jis tikino, kad prie vairo stengiasi savo valdyti ir saugoti, tačiau, atsiradus progai, mielai sėda į sportinį automobilį ir spaudžia greičio pedalą.

„Gerbiu save ir saugau savo gyvenimą, bet labai pikta, kai dėl kito gali patekti į sudėtingą situaciją. O greitai pavažiuoti su sportiniu automobiliu, kaip man nutiko Ispanijoje, bandant vieną „Volvo“ automobilį, niekada neatsisakau. Juk pas kiekvieną vyrą prasiveržia žvėris, bet aš tuo nepiktnaudžiauju“, – teisinosi jis.

Kalbėdamas apie vairavimą, Ž.Grigaitis užsiminė, kad svajoja išmokti valdyti... lėktuvą.

„Gaila, kad dar nemoku pilotuoti lėktuvo, bet... ką gali žinoti! Juk mokytis niekada nevėlu, – svarstė Ž.Grigaitis, neatmesdamas galimybės oro transporto priemonę ir įsigyti. – Kodėl gi ne?! Viskas yra įkandama ir viskas nėra taip sudėtinga, kaip visiems atrodo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius