Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žolininkė Adelė Karaliūnaitė: Gintarės kilogramai ištirpo be užkeikimų

Artėjant šį sekmadienį minimai Šeimos dienai, garsi žolininkė, atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės mama Adelė Karaliūnaitė sako galinti tik pasidžiaugti savo santykiais su dukra ir prisipažįsta jau nebekreipianti dėmesio į kartais skaudinančius pranešimus spaudoje, internete ar televizijoje.
Adelė Karaliūnaitė su šypsena prisimena dukros Gintarės maištą – slapčia nukirptas kasas ir žaliai dažytus plaukus.
Adelė Karaliūnaitė su šypsena prisimena dukros Gintarės maištą – slapčia nukirptas kasas ir žaliai dažytus plaukus. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nelabai domiuosi tuo, kas eskaluojama informacijos priemonėse. Labiausiai atsimenu, kai pasirodė straipsniai po Gintarės avarijos – buvo labai skaudu“, – prisiminimais dalijosi ponia Adelė. Moteris teigia dabar jau išmokusi ignoruoti įvairių anonimų pasisakymus apie ją pačią ar apie dukrą.

Neretai tiesiog ragana visuomenėje pristatoma moteris paklausta, ar auklėdama dukrą pasitelkė savo stebuklingas galias, atsakė: „Jeigu matai, kad vaikui reikia patarimo, tai ir duodi – tai kiekvienos motinos pareiga. Mums su Gintare raganiškų galių nereikia, juk žmogaus likimo keisti nevalia.“

Maištingi Gintarės eksperimentai

Anot ponios Adelės, Gintarė jai visų pirma dukra, tik po to dainininkė. „Ji visuomet buvo aktyvistė, mėgo ir pamaištauti. Prisimenu, kai plaukus dažydavo žaliai. Bet nebariau ir diržo netraukiau – tiesiog daug kalbėdavomės. Neretai ir ašarą išspausdavome. Labiausiai verkiau, kai Gintarė ilgai augintas kasas nusikirpo neprašiusi leidimo, tik po kelių dienų radome paslėptas už pianino“, – prisiminė atlikėjos mama. Visgi Adelė prisipažino, kad į daugelį dukros išdaigų žiūrėdavo ne piktu, o suprantančiu žvilgsniu.

„Jaunystėje pati buvau „hipova“, tad dukros maištavimai nevertė raudonuoti. To netenka patirti ir dabar“, – pasakojo Adelė. Kad Gintarė taps dainininke, mama seniai žinojo. „Mūsų visa giminė daininga, o Gintarė nuo mažų dienų mušdavo taktą į po ranka papuolantį daiktą. Be to, labai daug jai dainuodavau pati. Galybę lopšinių tekdavo sudainuoti, kad užmigdyčiau dukrą – tik po to galėjau ramia sąžine toliau mokytis, skaityti ar dirbti darbus. Dukrai ūgtelėjus leidau į muzikos mokyklą, ten ji mokėsi groti smuiku“, – apie Gintarės muzikalumą pasakoja mama.

Kilogramai tirpo ir be stebuklingų galių

Pasiteiravus, kaip vertina naująjį dukros užsiėmimą – vedėjos darbą laidoje „Nerealios namų šeimininkės“, Adelė šypsosi: „Manau, ji ten tikrai tinka – Gintarės veiklus protas, gera atmintis, o dabar dar ir sublogo.“ Pasmalsavus, ar prie dukros ištirpusių kilogramų, dėl kurių dar neseniai taip sielojosi Gintarė, stebuklingą ranką prikišo galių turinti mama, Adelė atšovė: „Užkeikimai kosmose laikosi du metus, tad ką gali žinoti kas laukia žmogaus po to. Juk taip ir pakenkti gali. Keletui kilogramų numesti yra ir kitų būdų: veiksmingų arbatėlių, sporto pratimų, teisingai suderintų maisto produktų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius