Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalas „Laima“ naujausiame numeryje kviečia į valentinišką pokalbį intymioje erdvėje su garsiomis poromis, kurios svetingai atvėrė savo miegamųjų duris

„Laimos“ žurnale šį mėnesį skaitykite:
1 cover
1 cover

Mano buduaras

Tarptautinių žodžių žodynas „buduarą“ įvardija kaip XVIII–XIX a. damos kambarį svečiams priimti, tačiau šiandien ši sąvoka įgavo naują kryptį ir reiškia intymią miegamojo aplinką. Valentino dienos išvakarėse puodelį arbatos savo privačiose erdvėse svetingai pasiūlė keturios poros: aktorė Aurelija Tamulytė ir fotografas Raimundas Švilpa, juvelyrė  Jurga Lago ir dailininkas tapytojas Lino Lago, gydytojas Soheilis Bechara ir klinikos direktorė Monika Garolytė, juvelyras Stasas Chailovas ir galerininkė Volanda Raupelytė.

Fotografas Raimundas `vilpa/Aktorė Aurelija Tamulytė ir fotografas Raimundas `vilpa
Fotografas Raimundas Švilpa/Aktorė Aurelija Tamulytė ir fotografas Raimundas Švilpa

„Laimos“ pašnekovai šventai įsitikinę, kad miegamasis negali būti nuo svečio akių slepiama namų zona.

Palikusi komforto zoną

Pernai per „Kino pavasarį“ ji buvo nominuota kaip viena geriausių 2012 metų lietuvių aktorių, o rudenį JAV vykusiame festivalyje „Fantastic Fest“ už vaidmenį filme „Aurora“ jau pelnė geriausios aktorės vardą. Susipažinkite – Jurga Jutaitė, neprofesionali aktorė, kalbanti šauktukais ir daugtaškiais. Mergina, kurios įsimintiname veide viena kitą žaibiškai keičia emocijos ir kuri neužsidėjusi mandagiai susidomėjusių poniučių išraiškos, prisipažįsta: „Leidžiu sau blaškytis, nors turiu planų dvejiems metams į priekį“.

Fotografas Tomas Kauneckas (Fotostudija Ciklopas)/Jurga Jutaitė
Fotografas Tomas Kauneckas (Fotostudija „Ciklopas“)/Jurga Jutaitė

Nuoširdus pašnekesys apie tikslus, svajones ir paprastą Jurgos norą – atrasti pusiausvyrą: mokėti uždaryti duris darbui ir atverti jas sau.

Noriu paveikslo

Fotografas Marius Žičius/Dailininkai
Fotografas Marius Žičius/Dailininkai

Norisi tikėti, kad visiems reikia paveikslų. Ir kad mūsų menas – ne provincijos menas. O kaip yra iš tiesų, geriausia klausti žmonių, kurie ne iš nuogirdų žino dailės paklausą, jos šviesias ir tamsias puses. „Laimos“ klube diskutuojame su populiariais dailininkais Vilmantu Marcinkevičiumi, Egle Kuckaite, Arūnu Rutkumi ir Arūnu Žiliu. Ir nepraleidžiame progos paklausti: Kodėl žmonės perka paveikslus – tikrai jų reikia ar esama ir snobizmo, mados, noro užpildyti tuščią sieną? Ką jie patartų norinčiam įsigyti paveikslą, kuris būtų investicija? Galų gale – kas lemia dailės kūrinio kainą?

Žiemos atostogų kolekcija

Kad pavasario laukti būtų lengviau, dabar pats metas ištrūkti atostogų. „Laimos“ mados stilistai jus išvaduos nuo galvosūkio, ką apsirengti. Užduotį palengvins trys paruošti žiemos atostogų drabužių komplektai – vykstantiems į kalnus, išsiruošusiems aplankyti Europos didmiesčio ar kraunantiems lagaminus į egzotišką salą.

Shutterstock nuotr./Sekso kaleidoskopas
Shutterstock nuotr./Sekso kaleidoskopas

Sekso kaleidoskopas

Kada nors pagalvojote, kokią dar naudą, be malonumo, teikia seksas? Jau išmėginote vibratorių, skirtą poroms? Girdėjote apie madą puošti intymias vieteles „Swarovski“ krištolu? Jūsų dėmesiui – keletas neišsemiamos sekso temos aspektų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius