-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje skaitykite: ar galima išmokti sėkmės?

„Laimos“ žurnale šį mėnesį skaitykite:
Žurnalo „Laima“ birželio numeris
Žurnalo „Laima“ birželio numeris / Viršelis

Sėkmė neturi formulės

Milijonas, jauna mylimoji ir populiarumas – stereotipinio mąstymo, būdingo statistiniam piliečiui, pavyzdys. Kartais visais šiais atributais apdovanotasis jaučiasi fortūnos apleistas, o kitų akimis, niekuo (nebent plačia šypsena) neišsiskiriantis kaimynas save laiko laimės kūdikiu. Apie tai „Laimos“ klube  pasikalbėti susitiko, kaip jie patys sako, „gyvenime gerai besijaučiantys“ pašnekovai: viena iš UAB „Uoga uoga“ įkūrėjų Jovita Vyšniauskienė, psichologas, NLP treneris Vitoldas Masalskis, dailininkė, televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė ir UAB „Tiketa“ direktorius Andrius Žiauberis.

Mariaus Žičiaus/Laima nuotr./Jovita Vyaniauskienė ir Vitoldas Masalskis
Mariaus Žičiaus/„Laima“ nuotr./Jovita Vyšniauskienė ir Vitoldas Masalskis

Trise valtyje

Jos nuotraukų ir samprotavimų galima išvysti ne viename interneto portale, tačiau apie save ekonomistė Rūta Vainienė beveik nekalba. O paklausta apie asmeninio gyvenimo permainas kaip visada šypsosi ir tikina, kad neseniai pasklidusioje žinioje apie širdies draugą kai kas buvo gerokai pariebinta, kai kas apskritai netiesa...
Tad visgi – šįkart Rūtą pabandėme pakalbinti ne apie ekonomiką, o apie gyvenimiškus dalykus – apie tai, kas rūpi mums, moterims.

Gedmanto Kropio/Laima nuotr./Rūta Vainienė
Gedmanto Kropio/„Laima“ nuotr./Rūta Vainienė
Marijos Kablytės (Grafilogika) nuotr./Agnė Kiaonaitė
Agnė Kišonaitė

Kuo tapai? Žmogumi

Viešpats žino, kaip pristatyti Agnę Kišonaitę, nes ji – visų galų meistrė. Nors kai kas jau aišku: didžiausia merginos aistra – tapyba, o didžiausias darbas – „Lūpdažis milžinas“, aukštesnis už ją pačią, sveriantis kone du centnerius ir jau spėjęs tapti pasauline sensacija.
Smagu pasikalbėti su žmogumi, kuris turi progų susimąstyti: „kaip dabar įdomiai gyvenu“: ir tas „Lūpdažis“ atsirado, ir filmas namuose sukamas, ir tapyba perkama, ir Barselonos paroda laukia. Net suknelės, kurias siuvo grynai sau, staiga kažką sudomino...

Pauliaus Gasiūno/Laima nuotr./Ellos Tatarinovos Femmes Fatales (Cruise) kolekcijos modeliai
Pauliaus Gasiūno/„Laima“ nuotr./Ellos Tatarinovos „Femmes Fatales“ (Cruise) kolekcijos modeliai

Žydrasis Krantas

Ellos Tatarinovos „Femmes Fatales“ (Cruise) kolekcijos modelių spalvas ir stilių įkvėpė prancūzų Rivjera, o jų paskirtį – įprasti atostogų ritualai: kad būtų kuo vilkėti rytą, dieną ir vakarą, mėgaujantis saule pajūrio kavinėse, leidžiant laiką su draugais, lankant gretimus miestelius, plaukiojant jachta...

Porcelianinė oda

Būtų keista, jei laikais, kai filmai apie vampyrus gerina lankomumo rekordus, šviesi oda neatsidurtų dėmesio centre. O gal dėl jos renesanso kalta pasaulį apėmusi natūralumo karštligė? Kad ir kaip būtų, mados ir grožio ekspertai odos šviesumą vadina naujuoju įdegiu, o vizažistai dalija patarimus, ką apie makiažą turėtų žinoti moteris, kurios oda iš prigimties šviesi?

Su šiuo „Laimos“ numeriu – priedas būsimoms mamytėms „Aš laukiuosi!“

LNK orų pranešėja Karolina Liukaitytė dar visai neseniai daugiausia rūpesčių turbūt kėlė televizijos stilistei, kuriai teko sukti galvą, kaip gražiau aprengti taliją prarandančią darbuotoją. Tačiau Karolina dėl to, atrodo, visai nesijaudina – būsimąją mamytę dabartiniai kūno pokyčiai  džiugina, tad į žurnalo mados fotosesiją leidosi lyg į smagų nuotykį.

Žurnale jūsų taip pat laukia pokalbiai apie sceną ir nėštumą su aktorėmis bei pramogų pasaulio garsenybėmis; pašnekesiai ir specialistų konsultacijos apie grožį, sveikatą, požiūrį į mitybą, nepagrįstas baimes ir...ko tikėtis iš tėčių.

Nelės Chomičiūtės/fotostudija OKTO.LT nuotr./Karolina Liukaitytė
Nelės Chomičiūtės/fotostudija „OKTO.LT“ nuotr./Karolina Liukaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius