Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Kristina Ivanova įsitikinusi, kad dirbtinio grožio propagavimas žaloja jaunąją kartą

Verslininkė Kristina Ivanova nė nesudvejojusi davė sutikimą fotografui įamžinti ją be makiažo. „O kodėl gi ne? Juk mane tokią mato daugelis“, – šypsosi dviejų grožio salonų savininkė. Nenuostabu, kad Kristina šį pirmadienį, Tarptautinės grožio dienos proga, sulaukė daugybės sveikinimų iš savo klienčių.
Kristina Ivanova be makiažo
Kristina Ivanova be makiažo / Dariaus Gražio nuotr.

„Man pačiai, kaip žmogui, labiausiai artimas toks grožio sąvokos pateikimas, kokia ir yra jūsų straipsnių ciklo „Žvaigždė be makiažo“ misija. Dirbtinumas man prasideda tada, kai jauna mergina darko save dirbtinėmis priemonėmis: besaikiu makiažu, injekcijomis, plastinėmis operacijomis. Tai dabar ypač populiaru ir man labai gaila, kad nemažai moterų apie dirbtinį grožį pasakoja viešai, taip žalodamos jaunąją kartą“, – sako Kristina.

Dariaus Gražio nuotr./Kristina Ivanova
Dariaus Gražio nuotr./Kristina Ivanova

Verslininkės grožio studijose moterys yra puošiamos šventėms. „Šią vasarą buvo ta rekordinė vasara, kai išleidome labai daug nuotakų. Pagrindinis principas – paruošti moterį, atskleisti visus jos privalumus tam tikrų priemonių pagalba. Makiažas yra viena tų priemonių. Aš pati esu už lengvą, šviežų makiažą. Mane dauguma klientų dažniausiai mato visiškai nepasidažiusią, netgi be blakstienų tušo. Aišku, mano oda yra linkusi į sausumą, todėl reikalingas dieninis kremas, o taip pat naudoju lūpų balzamą. Nematau prasmės vaikščioti su tona makiažo ir neleisti kvėpuoti veido odai. Pati sau esu graži be makiažo. Makiažas man reikalingas scenoje. Be abejo, kai einu į kažkokius specialius susitikimus, tada naudoju lengvą makiažo pagrindą, tušą, lūpų blizgį. Šiaip dienos metu, jei tik galiu išvengti makiažo, stengiuosi jo išvis nenaudoti“, – prisipažįsta mergina.

K.Ivanova turi tvirtą nuomonę ir apie permanentinį makiažą: „Šiuo metu tai yra madinga. Tiesiog permanentinis makiažas moteriai suteikia patogumo, mat jai vos nubudusiai nereikia pulti prie veidrodžio. Man asmeniškai permanentinis makiažas nepriimtinas ir aš nenorėčiau, gal teisingiau, neįsivaizduoju savęs anksti ryte su paryškintais antakiais. Bet iš savo patirties sakau, kad kai kurioms moterims tai tikras išsigelbėjimas, nes yra tokių, kurios neturi antakių, tiesiog neauga plaukeliai. Taigi, jei tai yra būtinybė, kuri moteriai suteikia galimybę pasijausti komfortabiliau, aš esu už“.

Kristina sako, kad labai svarbu, jog mylimam žmogui patiktum ir su makiažu, ir be jo. „Kai išgirstu: „Tu be makiažo taip puikiai atrodai“, man tai yra didžiausias komplimentas“, – šypsosi mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius