Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Skaivos Jasevičiūtės nežavi merginos, savo jaunystę slepiančios po storu pudros sluoksniu

Radijo ir televizijos laidų vedėja pripažįsta, kad su makiažu ji sau atrodo gražesnė. „Tačiau man makiažas nėra būtinas kasdien. Tiesą sakant, aš išvis jo vengiu. Žinoma, išskyrus šventines progas“, – sako Skaiva ir drąsiai stoja prieš fotoaparatą be menkiausio makiažo pėdsako veide.
Skaiva Jasevičiūtė be makiažo
Skaiva Jasevičiūtė be makiažo / Luko Balandžio nuotr.

Ši mergina dažytis pradėjo, kaip ir dauguma, paskutinėse mokyklos klasėse. Pirmiausia Skaivos kosmetinėje atsirado blakstienų tušas, o paskui – raudonas lūpdažis. „Tuomet man tas raudonas lūpdažis atrodė labai gražu, nors dabar juokinga, tačiau tikrai pamenu save tokią ryškią“, – sako Skaiva. Vokų šešėliai, kaip ir dauguma kitų makiažo priemonių, į žinomos merginos gyvenimą atėjo tuomet, kai ji pradėjo dirbti televizijoje.

Skaiva be makiažo
Skaiva be makiažo

Kiek save pamena, Skaiva niekuomet per daug nesižavėjo makiažo priemonėmis. „Didžiausią susižavėjimą dekoratyvinės kosmetikos priemonės man sukėlė tuomet, kai pradėjusi dirbti televizijoje, atsisėdau į profesionalios grimerės kėdę. Štai tuomet pirmąkart ir pamačiau, kaip visos tos priemonės pakeičia veidą. Pasidarė „žiauriai“ įdomu. Tuomet savo grimerės paprašiau, kad ji man paaiškintų, ką daro, kodėl tai daro. Taip sėdėdama bei žiūrėdama, kaip ji dirba, per tuos kelerius metus išmokau pati dažytis. Todėl dabar eidama kažkur į vakarėlį prisimenu tas pamokas ir būnu visiškai patenkinta rezultatu“, – sako S.Jasevičiūtė.

Skaivai kasdien užtenka blakstienų tušo, o jeigu veido odos būklė yra gera, tai net ir pudros nereikia. „Iš principo nė tas blakstienų tušas nėra būtinas, bet su juo „fainiau“, – juokiasi Skaiva. – Jei važiuoju į sodą ar einu į parduotuvę, išvis nesidažau“.

Žinoma mergina džiaugiasi, kad pasižvalgius po Lietuvos miestų gatves, akivaizdu, jog jau  praėjo dar visai neseniai vyravusi mada, kai būdavo tiesiog privaloma labai ryškiai pieštuku apsivesti lūpas arba akis. Skaivai užkliūna tos merginos, į kurias pažvelgus, sunku nustatyti, kiek joms metų – storas pudros sluoksnis paslepia spindinčią jaunystę.

„Manau, kad vyrui gal ir gražu žiūrėti į moterį su puikiai atliktu makiažu, tačiau jis jokiais būdais neturėtų žinoti, kiek laiko ir kiek daug visko tam reikėjo. Vyrui privalai išlikti paslaptis. Jei jau vakare į lovą nuėjai su makiažu, ryte geriau tam vyrui nesirodyk“, – juokiasi Skaiva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius