-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žvaigždės renkasi alyvuogių aliejų

Kaip išsaugoti aksominį odos švelnumą, skaistumą, kaip ją atgaivinti, kad išnyktų nuovargio ir streso pėdsakai? Norint atrodyti sveikai ir gražiai, svarbiausia – tinkama mityba ir, be abejo, rūpestinga odos priežiūra.
Alyvuogės
Alyvuogės / Gamintojo nuotr.

Ne paslaptis, kad 72-ejų neblėstančio grožio Sophia Loren, pripažinta pačiu gražiausiu pasaulio žmogumi, garsėja įpročiu maudytis vonioje, į kurią įlašinta natūralaus alyvuogių aliejaus. Tokį stiprų jauninantį poveikį odai, pasak kosmetologų, turi ne tik meilė gyvenimui, bet ir alyvuogių aliejus.

Žymios italės sekėja Cher savo rankomis kuria skystą kremą. Ji kruopščiai sumaišo 9 valgomuosius šaukštus pirmą kartą šaltai spausto alyvuogių aliejaus, 9 valgomuosius šaukštus šviežiai išspaustų citrinos sulčių ir 6 valgomuosius šaukštus kalcio tirpalo. Cher tvirtina, kad tik pagal šį receptą pagamintas kremas jos odą daro panašią į dvidešimtmetės.

Julia Roberts – viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių – reguliariai palepina savo odą kauke iš išplakto kiaušinio trynio, keleto lašų alyvuogių aliejaus ir arbatinio šaukštelio medaus.

Kaip paprasta ir veiksminga! Žvaigždžių sąrašą papildo aktorė ir modelis Laetitita Marie Laure Casta, labiausiai vertinanti būtent pirmą kartą šaltai spaustą alyvuogių aliejų, kuriame yra daug nesočiųjų rūgščių, natūralaus vitamino E, jis išsiskiria antioksidaciniu poveikiu. Ji tvirtina, jog po ilgų skrydžių alyvuogių aliejumi tepa veidą ir įtrina plaukus, taip grąžindama odai drėgmę.

Gamintojo nuotr./ManTa 50 HHR
Gamintojo nuotr./ManTa 50 HHR

Masažuotojams profesionalams šis aliejus jau seniai tapo mėgstamiausiu ir būtiniausiu anticeliulitinio masažo elementu. Toks aliejus gerina kraujo apytaką, stiprina prakaito ir riebalinių liaukų išsiskyrimo procesus, pašalina apmirusias epidermio ląsteles, iš organizmo išvalo kenksmingas medžiagas, toksinus, todėl nyksta ir papildomi kilogramai.

Viduržemio jūros šalių gyventojai išsiskiria puikia sveikata, žvilgančiais plaukais ir svaiginančia odos spalva. Sakoma, kad italės alyvuogių aliejumi tepasi nuo galvos iki kojų – visais gyvenimo atvejais!

Nuo šiol ir mes galime džiaugtis nuostabiai skaisčia, švelnia ir gaivia oda, naudodami „Doliva“ kosmetiką, pagamintą ekstra klasės alyvuogių aliejaus pagrindu (extra-virgin oil). Šią kosmetiką iš geriausio itališko aliejaus gamina rūpestingi vokiečiai (Vokietijos farmacijos koncernas „Dr.Theiss Naturwaren“). Jau keletą metų vaistinių grandu Europoje laikomas kosmetikos „Doliva“ prekinis ženklas – puikus mokslo žinių ir technologijų laimėjimas – pasiekė ir mus.

„Doliva“ kosmetikos priemonės nepaprastai naudingos odai maitinti, lėtina jos senėjimo procesus, efektyviai šalina sausumą nesukeldamos diskomforto (oda neblizga, nelieka riebumo jausmo). Lietuvoje šių kosmetikos priemonių galite rasti tik vaistinėse.

 

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius