„Žvaigždžių duetuose“ debiutuojanti Inga Norkutė-Žvinienė: „Gavau puikų partnerį“

Visi prikandę lūpą ir sulaikę kvėpavimą laukia jau septintąjį sezoną LNK eteryje pasirodysiančio muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“. Kol pirmiesiems pasirodymams ruošiama scena, o vedėjai – Natalija Bunkė ir Andrius Butkus – repetuoja savo eilutes, paaiškėjo ir viena pirmųjų projekto dalyvių – aktorė Inga Norkutė.
Inga Norkutė
Inga Norkutė-Žvinienė / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Man šis projektas yra iššūkis. Nes nesu dainavusi. Na, nebent tiktai Šiaulių dramos teatre per kokį nors spektaklį. Ir tai labai nedaug. Trumpai tariant – vienu metu ir smalsu, ir labai jaudinuosi. Šiaip žiūrėsime, kaip čia bus. Tiesą pasakius, sutikau dalyvauti, nes norėjau išmėginti ką nors naujo. Tokio dalyko niekada nedariau, tad paklausiau savęs – o kodėl ne? Laikas bėga ir reikia daryti tai, ko nesu mėginusi. Jeigu jau pasiūlo, tai kodėl gi ne?“ – portalui Žmonės.lt komentavo dainuoti pradėsianti aktorė.

zmones24.lt/Adolfas Jarulis
zmones24.lt/Adolfas Jarulis

I.Norkutė-Žvinienė pripažino, kad labiausiai ji džiūgauja gavusi beveik tobulą partnerį. Jis – estrados legenda, ansamblių „Nemuno žiburiai“, „Lietuvos estradinis orkestras“, „Estradinės melodijos“ ir „Žėrutis“ solistas Adolfas Jarulis.

„Gavau puikų partnerį! Man atrodo, kad visi jau primiršę jį, o „Žvaigždžių duetai“ bus puiki proga prisiminti jo puikų balsą. Jis juk Stasio Povilaičio laikų muzikantas, tikra scenos legenda“, – gražių žodžių savo būsimam scenos partneriui negailėjo Inga.

Aktorė patikino, kad jau išsirinko ir pirmąją, pristatomąją, dueto dainą. Tačiau kokia ji bus, dar neatskleidė. „Pirmąją dainą jau turime. Kaip tik dabar ir vykstame iš Deivydo Zvonkaus studijos. Kokia ji bus, tikrai neišduosiu, – besijuokdama intrigavo pašnekovė. – Žiūrovams bus staigmena. Aišku, ne ką mažesnės staigmena, nei mūsų dueto pasirodymas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius