Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ toliau lyderiauja Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis

Sekmadienio vakarą LNK eteryje nugriaudėjo jau antroji muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida, sulaukusi dar didesnio žiūrovų aktyvumo balsuojant. Tai buvo paskutinė laida, kai žiūrovai galėjo mėgautis visų devynių porų pasirodymais, kadangi jau kitą sekmadienį su projektu turės atsisveikinti pirmoji dalyvių pora, surinkusi mažiausiai taškų.
„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka
„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka / LNK nuotr.

Antroje laidoje iš eilės triumfuoja aktorius Simonas Storpirštis ir Liepa Norkevičienė – šįvakar jie sulaukė 1256 skambučių. Ypatingo pripažinimo šiandien sulaukė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė bei atlikėjas Jurijus Veklenko – pradžioje porą kritikavusi komisija šįkart jiems skyrė pirmąją vietą, o žiūrovai su 1130 skambučiais juos paliko antrus. Toks šuolis porą iškėlė net į antrą vietą ir bendroje dviejų laidų rezultatų lentelėje.

LNK nuotr./„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka
LNK nuotr./„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka

Toks G.Martirosianaitės ir J.Veklenko šuolis galutinėje lentelėje iš antros į trečią vietą išstūmė Ireną Starošaitę ir buvusį „Žuvėdros“ šokėją ir renginių organizatorių Liną Lapėną. Netikėto palaikymo šįkart sulaukė dar viena komisijos užsipulta pora – aktorė Gabrielė Malinauskaitė ir grupės „Electronic I“ narys Paulius Sinkevičius. Toks žiūrovų palaikymas – net 1064 skambučiai – padėjo duetui iš rezultatų lentelės dugno pakilti bent iki 7-os vietos.

LNK nuotr./„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka
LNK nuotr./„Žvaigždžių duetų“ laidos akimirka

Mažiausiai žiūrovų palaikymo – vos 499 skambučių – sekmadienį sulaukė aktorė Agnė Grudytė ir neseniai koją susilaužęs atlikėjas Jurgis Brūzga. Vis dėlto garsiausiai pavojaus varpai dabar skamba kitai porai – susumavus dviejų laidų rezultatus, paskutinėje vietoje atsidūrė aktorė Asta Baukutė ir atlikėjas Ruslanas Kirilkinas. Juos nedaug lenkia tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvik.

Būtent šioms dviem poroms kitą sekmadienį žiūrovų palaikymo reikės labiausiai. Tie, kurie sulauks mažiausiai palaikymo, su projektu „Žvaigždžių duetai“ turės nedelsiant atsisveikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius