Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetus“ paliko Merūnas ir Mertinas

Paskutinis pusfinalis prieš didįjį muzikinio LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ finalą šeštadienio vakarą buvo įtemptas. Scenoje pasirodžiusios dar keturios poros stengėsi viena kitą pranokti dainomis, patikti ne tik komisijai, bet ir žiūrovams. Vakaro pabaigoje, susumavus komisijos ir televizijos žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad į didįjį finalą pateko Stano ir Šorena bei Skaiva ir Ruslanas.
Merūnas ir Jolanta Paulauskienė
Jolanta Paulauskienė ir Merūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienį po tris dainas atliko Šorena ir Stano, Dalius Mertinas ir Aušra Cicėnaitė, Jolanta Paulauskienė ir Merūnas bei Skaiva ir Ruslanas. Prasčiausiai šįkart sekėsi Merūno ir J. Paulauskienės porai – jų pasirodymus negailestingai kritikavo ir mažiausius balus skyrė griežtoji komisija.

Šikart komisijoje nedirbo Vytautas Juozapaitis – jo pareigas atliko Donatas Katkus. Taip pat laidos dalyvių likimus sprendė Ovidijus Vyšniauskas, Dalia Teišerskytė ir Gediminas Zujus.

Daug komisijos pagyrų nusipelnė D. Mertinas ir Aušra Cicėnaitė, kurie tapo vakaro lyderiais. Taip pat už nuoširdumą ir artistiškumą aukštus balus gavo Skaiva ir Ruslanas, kurie nepabijojo vienas kitam pasipiršti. Tuo tarpu žiūrovams labiausiai patiko Stano ir Šorenos pasirodymas, keliais šimtais mažiau balsų pelnė Skaiva ir Ruslanas.

Kitą šeštadienį įvyks svarbiausias „Žvaigždžių duetų“ vakaras – didysis finalas, per kurį paaiškės, kuri muzikinė pora taps geriausia. Jame varžysis Rūta Ščiogolevaitė ir Mundis, Mia ir Giedrius Leškevičius ir šio vakaro laimėtojai: Skaiva ir Ruslanas bei Šorena ir Stano.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius