Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetus“ paliko Vaido ir Sipavičiaus poros

Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ finalas nenumaldomai artėja. Šį šeštadienį savo dainomis trijuose turuose susikovė pirmosios keturios poros. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsų rezultatus iš tolesnės kovos buvo priverstos pasitraukti Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas bei Egidijus Sipavičius ir Giedrė Tamulionienė.
Egidijus Sipavičius ir Giedrė Tamulionienė
Vaidas ir Daura Zenkeviciute / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Muzika

Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas žiūrovus ir komisiją bandė pavergti baltais drabužiais, liaudies motyvais ir specialia choreografija. Paskutine daina pora dainos žodžiais sakė, kad tiki, jog gali patekti į muzikinės kovos finalą.

Mundis ir Rūta Ščiogolevaitė savo tris dainas skyrė meilei. Kaip juokavo R. Ščiogolevaitė, „šiandien dainuojame odę meilei“. Jau po pirmos dainos komisija šį duetą pavadino favoritais.

Komisijos lūkesčius šį vakarą pranoko Egidijus Sipavičius ir Giedrė Tamulionienė. Būtent Giedrė buvo giriama už itin greitą tobulėjimą. Pora dainavo energingai ir linksmai, o E. Sipavičius tikino, kad jo partnerė – puiki dainininkė.

Tačiau šįkart komisija buvo griežta Miai ir Giedriui Leškevičiui, kuriems negailėjo kritikos strėlių. Mia išdavė, kad Giedrius be galo jaudinasi. Vis dėlto visai kitaip galvojo televizijos žiūrovai, kurie nuo pat balsavimo pradžios šį duetą padarė absoliučiu favoritu.

Kitą šeštadienį įvyks antrasis „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis, kuriame varžytis kitos keturios projekto poros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius