Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

„Žvaigždžių duetus“ ves Rolandas Vilkončius ir Algis Ramanauskas

Populiariausias ir ilgiausiai Lietuvoje rodomas muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ sugrįžta ne tik su geriausiais visų laikų projekto dalyviais ir visų sezonų nugalėtojais, bet ir su geriausiais jų vedėjais.
Algis Ramanauskas (kairėje) ir Rolandas Vilkončius
Algis Ramanauskas (kairėje) ir Rolandas Vilkončius / LNK nuotr.

Netikėtas duetas – Rolandas Vilkončius ir Algis Ramanauskas – stovės už šeštojo sezono „Žvaigždžių duetų“ vairo. Rolando Vilkončiaus sąskaitoje – jau trys „Žvaigždžių duetų“ sezonai, o Algis Ramanauskas buvo antrojo sezono vedėjas, į sceną žengęs su debiutuojančia Inga Jankauskaite.

Projektą  rengiančios kompanijos „TymDrym” teigimu, laidos vedėjų kandidatūros šiais metais buvo svarstomos ilgai. 

„Norėjome, kad projekto, kuriame susirungs visų sezonų stipriausios poros, vedėjai būtų ne tik patyrę ir profesionalūs. Algio ir Rolando duetas puikiai atspindi projekto koncepciją – su iššūkiu turi susidoroti du profesionalai, turintys labai skirtingą požiūrį į gyvenimą, skirtingą skonį, skirtingą humoro jausmą ir skirtingą gerbėjų ratą. Jiems, kaip ir visiems duetams, projekte vardan geriausio rezultato teks apsišlifuoti kampus ir rasti bendrą kalbą“, – sakė projekto prodiuserė Laura Paukštė.

„Smagu grįžti į „Žvaigždžių duetus“. Tai – laiko patikrintas ir tikrai įdomus projektas. Muzika man visada buvo įdomiau nei judesys. Tai – tikras dalykas. Neabejoju, kad „Duetuose“ dalyvaus stiprūs dalyviai, su kuriais bus malonu būti eteryje ir po jo“, – sako Algis.

„Žvaigždžių duetai“ tapo mano vizitine kortele,  projektu, kurį vesti – vienas malonumas. Čia nėra intrigų, nėra pykčių, čia visi jaučiasi tiesiog fantastiškai“, – pridūrė Rolandas Vilkončius.

Pasak Rolando, jam bus labai įdomu dirbti su Algiu. „Jis – vienintelis laidų vedėjas, kuris turi nerealiai aštrų protą“, – kolegai komplimentų negailėjo Rolandas.
O jei vyrai scenoje ims konkuruoti?

„Tai – tik į naudą žiūrovams“, – juokėsi R. Vilkončius.

„Žvaigždžių duetai“ – jau sausį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius