Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių paslaptys, kurios neturėjo iškilti į viešumą

Turbūt kiekvieno gyvenime atsirastų paslapčių, kurių nenorėtume su niekuo aptarinėti. Deja, žinomų žmonių gyvenimas dažnai būna išnarstytas po kauliuką ir tai, kas turėjo likti slapčiausioje širdies kertelėje, paskelbiama visam pasauliui. Matyt, tokia yra šlovės kaina.
Charlize Theron, Borisas Moisejevas, Oprah Winfrey, Woody Allenas
Charlize Theron, Borisas Moisejevas, Oprah Winfrey, Woody Allenas / Gretos Skaraitienės ir "Scanpix" nuotr.
Borisas Moisejevas ir Leighton Meester
Borisas Moisejevas ir Leighton Meester

Leighton Meester ir Borisas Moisejevas

Paslaptis: gimė kalėjime

Kas galėjo pagalvoti, kad populiaraus serialo „Liežuvautoja“ žvaigždę ir Rusijos estrados princą sieja tokia gėdinga paslaptis? Pasirodo, jie abu gimė kalėjime. Leighton mama buvo nuteista 10 metų kalėti už narkotikų kontrabandą, o Boriso mama buvo politinė kalinė.

„Aš gimiau ne kalėjime, bet ligoninėje, į kurią mama buvo atvežta tuomet, kai jai prasidėjo sąrėmiai. Kol mama anksčiau laiko nebuvo paleista iš kalėjimo, mane augino močiutė. Tačiau mano gyvenimas tikrai buvo normalus“, – bando teisintis Leighton.

Borisas Moisejevas apie savo gimimą pasakoja žymiai ramiau: „Aš gimiau kalėjime, ir tiesa yra ta, kad mane pagimdė vieniša moteris. Į kalėjimą mama pateko 1953-aisiais po to, kai kažkokiame partiniame gamyklos susirinkime per stipriai kažką pasakė vietiniam partijos lyderiui.“

Charlize Theron
Charlize Theron

Charlize Theron

Paslaptis: aktorės motina jos akyse nužudė tėvą

Duodama interviu apie savo artimuosius Charlize visuomet meluodavo, kad jos tėtis žuvo autoavarijoje, kai jai buvo 15, ir iš karto pasiūlydavo keisti pokalbio temą. Nuolatiniai skandalai, girto tėvo išpuoliai ir motinos ašaros – tokią vaikystę Johanesburge atsimena aktorė. Tačiau pagrindinė priežastis, dėl kurios Charlize bandė visam laikui pamiršti praeitį, – didžiulis šeimyninis barnis, kurio metu motina, bandydama apginti save ir dukrą, nušovė savo smurtaujantį vyrą.

Aktorės tėvai augino stručius. Fermoje tėvas dažnai prisigerdavo ir namo grįždavo ne tik mojuodamas kumščiais, bet ir nešinas šautuvu, kuriuo grasino namiškiams. Kartą jis iš tiesų buvo paleidęs į jas šūvį, bet motinai paskutinę akimirką pavyko nukreipti šautuvo vamzdį nuo savęs ir dukters... Charlize mama buvo išteisinta, nes jos poelgis buvo įvertintas kaip būtinoji gintis.

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Paslaptis: būdama 14-kos pagimdė kūdikį

Viena iš įtakingiausių pasaulio moterų ilgai slėpė faktą, kad keturiolikos tapo mama. Ir vargu ar kada nors ši istorija būtų iškilusi į viešumą, jei Oprah sesuo nebūtų jos papasakojusi  žurnalistams už 19 tūkst. JAV dolerių atlygį.

Mažoji Oprah labai sunkiai išgyveno tėvų skyrybas, todėl kai jos mama namo parsivedė patėvį, mergaitė tai suprato kaip išdavystę. Sklido kalbos, kad patėvis neva labai blogai elgėsi su podukra – kėlė prieš ją ranką ir netgi išprievartavo. Oprah nuolat bėgo iš namų, miegojo gatvėje, o būdama keturiolikos, pasijuto nėščia. Kūdikis gimė neišnešiotas ir po savaitės mirė ligoninėje.

„Man gyvenime buvo nutikę daugybė blogų dalykų. Tačiau sesė tarsi peiliu dūrė į nugarą. Man atrodė, kad po to, ką ji papasakojo, visi pradės mane badyti pirštais ir pasmerks. Tačiau niekas nepratarė nė žodžio. Buvau sukrėsta...“ – prisipažino žinoma moteris po to, kai jos paslaptį išdavė tikra sesuo.

Teri Hatcher
Teri Hatcher

Teri Hatcher

Paslaptis: ją išprievartavo dėdė

Net 24 metus „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė nuo visų slėpė baisią paslaptį. Tik tuomet, kai 2002-aisiais jos dėdė Richardas Stone'as stojo prieš teismą, nes buvo kaltinamas tuo, kad išprievartavo kelias nepilnametes, žinoma aktorė ryžosi tapti pagrindine liudytoja.

„Bėgant metams aš prisiverčiau pamiršti tą siaubingą dieną. Tačiau, kai sužinojau, jog ir vėl nukentėjo vaikas, daugiau tylėti nebepajėgiau. Richardą reikėjo sustabdyti“, – sakė aktorė. Teri prisipažino, kad dėdė ją išprievartavo tuomet, kai jai buvo vos penkeri metukai. Mažylė buvo taip stipriai išsigandusi, kad iš baimės nedrįso apie tai papasakoti tėvams, todėl šią paslaptį tiesiog slėpė savyje. Aktorės dėdė buvo pripažintas kaltu ir nuteistas 14 metų kalėti. 2008-aisiais jis mirė kalėjime nuo vėžio.

Woody Allenas
Woody Allenas

Woody Allenas

Paslaptis: vedė savo įdukrą

„Mano laimė ir mano prakeiksmas“ – taip gerai žinomas režisierius pavadino skandalą, kuris kilo 1992-aisiais. Kartą ryte Woody žmona Mia Farrow savo vyro rašomojo stalo stalčiuje rado nuogos dukters Soon-Yi, kuri buvo įvaikinta, nuotraukas. Šoko ištikta moteris iškart apie tai pranešė atitinkamoms tarnyboms ir iškart pareikalavo skyrybų.

„Suprantu, kad elgiuosi blogai... Tačiau nė su viena moterimi man nebuvo taip gera“, – teisinosi režisierius, duodamas interviu. Pasak Woody, jis šią jauną korėjietę pamilo iš pirmo žvilgsnio. Iškentęs audringą visuomenės reakciją ir sulaukęs mylimosios (kuri jaunesnė už jį 35 metais) pilnametystės, Woody jai pasipiršo. Įsimylėjėliai susituokė Venecijoje 1997 m. gruodžio 23 d. ir ligi šiol laimingai gyvena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius