Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymios moterys prisipažino šnipinėjusios savo mylimuosius (nuotraukos)

Atlikėjos N.Pareigytė ir N.Zvonkė prisipažino kadaise šnipinėjusios savo širdies draugus, skaičiusios jų SMS žinutes. Tikrinusi buvusių mylimųjų telefonus nesigynė ir A.Jagelavičiūtė, tačiau jos teigimu tai yra naudinga.
Nijolė Pareigytė
Laidos "Rožių kerai" filmavimai. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Likau nepatenkinta, bet telefoną tikrinti verta – galima daug sužinoti ne tik apie draugą, bet ir apie save“, – buvusius vaikinus šnipinėjusi prisipažino grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė. 

„Ji buvo jauna, nuoširdžiai mylėjo ir skaitė visas mano žinutes ir tikrino kompą“, – apie buvusią merginą atsiliepė prodiuseris Egmontas Bžeskas ir teigė, kad ji pati netolerantiškiausia iš visų laidoje dalyvavusių moterų.

Likau nepatenkinta, bet telefoną tikrinti verta – galima daug sužinoti ne tik apie draugą, bet ir apie save.

„Bet aš tau kepiau kiaušinienę...“, – bandė taisyti padėtį N.Pareigytė, tačiau iš buvusio mylimojo laidoje sulaukė prasčiausio įvertinimo.

Tuo tarpu „Yvos“ narė Natalija Zvonkė laidos „Rožių kerai“ filmavime teigė seniai pasimokiusi, kad šnipinėti neverta. Kadaise tikrinusi savo buvusio vaikino telefoną, dabar Natalija teigia besistengianti visiškai pasitikėti savo vyru.

„Vienas iš būdų, kai moteris gali būti tolerantiška – kai moteris yra stipri ir žino, kad vyras pas ją sugrįš“, – replikavo prodiuseris Egmontas Bžeskas, žodžius taikydamas Natalijai Zvonkei.

Tačiau N.Zvonkės tolerantiškumu suabejojo laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis, teigdamas, kad kartais moteris į kai kuriuos savo vyro poelgius žiūri per daug aplaidžiai. „Svarsčiau, ar šiai moteriai duoti pirmą vietą ar trečią. Tačiau kartais tolerancija perauga į abejingumą...“ – mąstė D.Siaurusaitis ir N.Zvonkei skyrė žemesnę vietą.

Buvusi televizijos laidų vedėja Agnė Jagelavičiūtė tikino, kad mylimojo telefono tikrinimas gali apsaugoti nuo įkyriausių minčių ir padėti nusiraminti. „Protingai moteriai SMS tikrinimas dažniausiai išeina į naudą“, – teigė A.Jagelavičiūtė.

Su N.Pareigyte ir A.Jagelavičiūte nenorėjo sutikti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. „Rinkdamasi tarp „žinoti“ ir „nežinoti“ aš pasirinkau „nežinoti“, – tvirtino moteris. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius