-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 18

2010-ųjų „Grammy“ pristatys svajonių duetus

Dainininkams didžiulė garbė būti nominuotiems prestižiniams „Grammy“ apdovanojimams, tačiau žiūrovams namuose pagrindinis malonumas pamatyti pritrenkiamą renginį, visada stebinantį pačių garsiausių pasaulio atlikėjų pasirodymais ir netikėtais duetais.
S.Boyle nelaimėjo finalo, bet jos karjera tik prasideda
Susan Boyle per „Grammy“ apdovanojimus pasirodys su amerikiečių hiphopo grupe „Black Eyed Peas“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas apsipirkinėja.
Kanye Westas

Apdovanojimų organizatoriai šiek tiek praskleidė paslapties šydą ir pristatė keletą 2010-ųjų renginyje pasirodysiančių duetų. Šiemet vykusiame renginyje buvo parodyti net 25 muzikiniai numeriai, kiek jų bus per artėjančius apdovanojimus, galima tik spėlioti. Tačiau į sceną tikrai lips kantri atlikėjos Taylor Swift ir reperio Kanye Westo duetas. Po reperio išsišokimo per MTV apdovanojimus, kai jis tikino, jog T.Swift laimėta statulėlė turėjo atitekti Beyonce, praėjo nemažai laiko. Atlikėjai susitaikė ir nežinia, kaip scenoje švęs sėkmingą bendradarbiavimą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
Lady GaGa

Kitas netikėtumas – Lady GaGa dainuos su 62-ejų britų muzikantu Davidu Bowie. Skandalingosios atlikėjos pasirodymai visada šokiruoja, tačiau kaip atrodys jos ekscentriškumas pritariant scenos veteranui, labai įdomu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Black Eyed Peas“ iš kairės: Will.i.a.am, Apl.de.ap, Fergie ir Taboo
„Black Eyed Peas“

Rokeriai „Kings of Leon“ į sceną skambant „Use Somebody“ lips ksu Ericu Claptonu, 2006-aisiais gavusiu „Grammy“ už viso gyvenimo nuopelnus. Žavioji Beyonce pasirodys su „Ting Tings“ duetu. Tikėtina, kad energingas trejetukas kartu atliks daug apdovanojimų nuskynusią Beyonce dainą „Single Ladies“.

Tačiau pačiu ryškiausiu pasirodymu greičiausiai taps bendras „Black Eyed Peas“ ir Susan Boyle pasirodymas. „YouTube“ sensacija tapusi moteris su atlikėja Fergie ir jos grupės kolegomis, manoma, atliks vieną amerikiečių hiphopo grupės kūrinių.

Kaip viskas vyks iš tiesų, paaiškės per „Grammy“ apdovanojimus, kurie vyks 2010-ųjų sausio 31-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius